reklama
Molla
Fanka BB :)
Dzien dobry dziewczyny!
Weszlam na chwile z komorku,bo moj net jak zwykle,nie ma to jak w pracy,po kablu,a ta radiowka to o d ..... Ja potluc,no ale co zrobie
Weszlam by wam napisac,bo nie wiem czy cos z tego....
Od wczoraj plamie zywa czerwona krwia,jeszcze zeby brazowa,ale czerwona.
Zwiekszylam sobie kuteine,duphaston I leze tylko nie wiem czy mam brac CLEXANE ,acardu juz dzis nie wzielam,a nie mam jak sie dowiedziec o clexane.
Tak siw boje.
Zycze Wam WSZYSTKIM MILEJ NIEDZIELI.
MOLLA
Weszlam na chwile z komorku,bo moj net jak zwykle,nie ma to jak w pracy,po kablu,a ta radiowka to o d ..... Ja potluc,no ale co zrobie
Weszlam by wam napisac,bo nie wiem czy cos z tego....
Od wczoraj plamie zywa czerwona krwia,jeszcze zeby brazowa,ale czerwona.
Zwiekszylam sobie kuteine,duphaston I leze tylko nie wiem czy mam brac CLEXANE ,acardu juz dzis nie wzielam,a nie mam jak sie dowiedziec o clexane.
Tak siw boje.
Zycze Wam WSZYSTKIM MILEJ NIEDZIELI.
MOLLA
madzialenak
mama na pełen etat
Molla clexane rozrzedza krew więc w takim przypadku jak Twój nie brałabym go, ale nie jestem lekarzem i nie chcę Ci źle doradzić. Trzymaj się, niektóre dziewczyny krwawiły w trakcie ciąży tak jak marcikuk czy misia, a ich dzieci są zdrowe. Leż, odpoczywaj i bądź dobrej myśli.
Molla ❤❤❤ moje trzy serduszka są z Tobą!!! leż, odpoczywaj, bierz leki - wszystko będzie dobrze nie zapomnij,że były dziewczyny, które miały krwawienia i z dzidzią wszystko było dobrze - i tak będzie u Ciebie - trzymam kciuki &&&&&&
Malinuś testy sikane nie są wiarygodne, ja wierzę z Tobą,że beta będzie jutro wysoka
Malinuś testy sikane nie są wiarygodne, ja wierzę z Tobą,że beta będzie jutro wysoka
Cześć dziewczynki. Zostawić was na jeden dzień i czytania że ho ho J.
Malinuś mam nadzieję że do tej pory beta była zafałszowana lekami a kolejna będzie już piękną betą twojego maluszka J.
Joasiu, Lulin tak mi przykro że tym razem wam się nie udałoL,ale wierzę i będę trzymać kciuki za to żeby następny raz był ostatni i udanyJ.
Lawendowy sen ja już nie mam sily do tych paskudztw które cie męcząL. Tak chciałabym ci coś skutecznego poradzić ale naprawdę nie mam pomysłuL. Kochana trzymaj się dzielnie i zdrówka życzę z całego ♥!!!!!
Gotadorka bardzo ci współczuję że mężuś znowu musiał jechać. Jemu też na pewno jest bardzo ciężko tak Was zostawiać. No ale taką mamy rzeczywistośc. Zawsze coś za cos. A jak wy się czujecie? Jak dzidzie się mają?
Jeśli chodzi o embryo glue to ja miałam przy ostatnim crio zastosowany i może własnie on zadziałał że się udałoJ.
Jeśli zaś chodzi o nacinanie otoczki to w moim przypadku pani embriolog stwierdziła że nie mialoby to sensu bo otoczka była cieniutka , a w mojej klinice stosują nacinanie tylko przy pogrubionych otoczkach. No i podają młodziutkie 2 lub 3 dniowe dzidzie , bo mój gin twierdzi że nie ma lepszego środowiska do rozwoju maluszków niż macica mamy. Choć n ie wiem czy gdyby się ktoś upierał to czy nie podhodowali by do pięciu dni… nie wiem. Ja przyjęłam wyjaśnienie i nie drążyłam dalej tematu.
Wszystkim życzę miłej i spokojnej niedzieli
Malinuś mam nadzieję że do tej pory beta była zafałszowana lekami a kolejna będzie już piękną betą twojego maluszka J.
Joasiu, Lulin tak mi przykro że tym razem wam się nie udałoL,ale wierzę i będę trzymać kciuki za to żeby następny raz był ostatni i udanyJ.
Lawendowy sen ja już nie mam sily do tych paskudztw które cie męcząL. Tak chciałabym ci coś skutecznego poradzić ale naprawdę nie mam pomysłuL. Kochana trzymaj się dzielnie i zdrówka życzę z całego ♥!!!!!
Gotadorka bardzo ci współczuję że mężuś znowu musiał jechać. Jemu też na pewno jest bardzo ciężko tak Was zostawiać. No ale taką mamy rzeczywistośc. Zawsze coś za cos. A jak wy się czujecie? Jak dzidzie się mają?
Jeśli chodzi o embryo glue to ja miałam przy ostatnim crio zastosowany i może własnie on zadziałał że się udałoJ.
Jeśli zaś chodzi o nacinanie otoczki to w moim przypadku pani embriolog stwierdziła że nie mialoby to sensu bo otoczka była cieniutka , a w mojej klinice stosują nacinanie tylko przy pogrubionych otoczkach. No i podają młodziutkie 2 lub 3 dniowe dzidzie , bo mój gin twierdzi że nie ma lepszego środowiska do rozwoju maluszków niż macica mamy. Choć n ie wiem czy gdyby się ktoś upierał to czy nie podhodowali by do pięciu dni… nie wiem. Ja przyjęłam wyjaśnienie i nie drążyłam dalej tematu.
Wszystkim życzę miłej i spokojnej niedzieli
Hej dziewczyny
ja się trochę nie odzywalam bogodze się z porażka a to trochę zajmuje. Czekam na krwawienie bo jeszcze nie dostałam ale to pewnie będzie dzisiaj.
mozecie mnie wpisać do kalendarza na 18 kw mam wizytę w nowum u doktora w' . Ktoś ma o nim jakieś opinie , doświadczenie we współpracy?
molla będzie dobrze
Roxii 15 będzie już serduszko!
ja się trochę nie odzywalam bogodze się z porażka a to trochę zajmuje. Czekam na krwawienie bo jeszcze nie dostałam ale to pewnie będzie dzisiaj.
mozecie mnie wpisać do kalendarza na 18 kw mam wizytę w nowum u doktora w' . Ktoś ma o nim jakieś opinie , doświadczenie we współpracy?
molla będzie dobrze
Roxii 15 będzie już serduszko!
Nie mogę się doczekać i chyba pójdę jutro zbadać betę. Boję się tylko, że będzie jeszcze za mała i się zestresuję (według lekarza miałam ją zbadać dopiero w środę 10.04.) Jak myślicie? Transfer miałam 29.03. 2dniowe zarodki. Poczekać? Ale głupie pytania zadaję Ile mniej więcej w tym czasie wam wyszła beta?
We wtorek mam ciężki dzień w pracy i jeśli beta będzie wskazywać na ciążę to biorę od razu zwolnienie, a jeśli będzie 0 (tak jak zawsze do tej pory) to do roboty...:-(
We wtorek mam ciężki dzień w pracy i jeśli beta będzie wskazywać na ciążę to biorę od razu zwolnienie, a jeśli będzie 0 (tak jak zawsze do tej pory) to do roboty...:-(
Molla kochana leż i staraj się nie stresować. wiem że to prawie nie mozliwe ale próbuj. może melisę wypij i staraj się spać. ja tak ostatnio robiłam przy tym moim plamieniu a własciwie chwilami krwawieniu. Ja ostatnio pytałam mojego gina o stosowanie fraxiparyny w czasie tych plamień i powiedział że on nie zaleca mi odstawienia. powiedział że w takiej sytuacji trzeba coś wybrać. to rozrzedza krew ale dzieki temu maluszek jest lepiej dotleniony a na wystapienie bądź ustąpienie plamienia nie ma wpływu.
Molla ja jeszcze wzięłam kilka razy rutinoskorbin. Trzymaj się dzielnie kochana a ja trzymam kciuki żeby plamienie przeszło i wszystko było dobrze
Molla ja jeszcze wzięłam kilka razy rutinoskorbin. Trzymaj się dzielnie kochana a ja trzymam kciuki żeby plamienie przeszło i wszystko było dobrze
Hola :-) dziękuje ... my się dobrze czujemy, choć jesteśmy bardzo leniwi, szczególnie jak mąż wyjechał, dobrze że słonko za oknem. Choć zdarza się,że czuje mdłości, albo w trakcie jedzenia nagle czuje,że nie chce tego jeść i koniec, no i nie wiem co ja mam jeść. Mam np zapał,że chce coś zjeść, gotuje to... a potem oddaje dla Almy, ona na szczęście lubi moje gotowanie. Jedno jest pewne - wole potrawy słodkie i raczej bezmięsne, żadnych śledzi, czy kapusty ;-) ... maluszki chyba już mają ok 5 cm, bo w środę miały jeden 4.35 a drugi 4.52
a napisz jak Wy się czujecie?
buziaki i miłej niedzieli dla wszystkich :-)
Asiu - za Ciebie nadal zaciskam piąstki &&&&& za Twoją wizytę i pęcherzyki &&&&&
a napisz jak Wy się czujecie?
buziaki i miłej niedzieli dla wszystkich :-)
Asiu - za Ciebie nadal zaciskam piąstki &&&&& za Twoją wizytę i pęcherzyki &&&&&
reklama
Podziel się: