reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejo Dziewczyny,
oddam pozostałe mi leki/suplementy, które stosowałam przed/w trakcie/po transferze. Zalegają, a szkoda wyrzucić, najlepiej w komplecie. Oddam za koszt wysyłki.
Olej z wiesiołka 39 tabletek
Resveratrol 15 tabletek
Koenzym q10 12 tabletek
Encorton 14 tabletek
Progesterone Besins 200 mg 12 kapsułek.

Załączniki

• e102a46c-4e97-4777-a44d-36e9c656d893.jpg
    e102a46c-4e97-4777-a44d-36e9c656d893.jpg
    153,1 KB · Wyświetleń: 74
Dziewczyny jutro transfer a mnie piecze gardło.. czym złagodzić prócz herbaty? Nie chcę faszerować się niczym mocnym bo boje się o kropka którego jutro zabieram
Dziś wieczorkiem tylko gorące lyczki wody z cytrynką bo herbata w nadmiarze też nie do końca i dużo pić. A potem do rozgrzanego łóżeczka pod kołderkę i się wygrzewaj, może z miodkiem? Uważaj na siebie. Zdrówka dużo. Może jak się obudzisz będzie po sprawie oby🙏

reklama
Cześć dziewczyny!

Niestety przyplątała mi się jakaś infekcja pochwy... I dostałam lek macmiror (16 tydzień ciąży) ale jak czytam o nim to o matko..

Brała go któraś z Was?

Do góry