Sherlook
Fanka BB :)
Mi się wydaje, że lepiej, że się nie udało niż gdyby się okazało, że maluszek chory. Tak miało być. Czasami coś co wydaje się dla nas tragedią tak naprawdę nią nie jest, bo gdyby się udało byłoby gorzej.Dzieki. U mnie z endo problem wlasnie. Ja mam dziewczyny podwiazane dwie tetnice maciczne wiec może się okazać ze moja macica nie daje rady z zarodkiem. Dostałam teraz heparynę i acard ale jak widać to nienoomoglo. Może to nie endo zawaliło tylko wlansie jakaś wada genetyczna. Ale mój pozytywizm poszedł w piz…
Dzięki za słowa otuchy. Czekam na poniedziałek.
Ja biorę te globulki. Najpierw clotrimazol teraz jakieś na bakterie i od 5 dnia po owu mam plamienie z krwią [emoji33][emoji33] nigdy tak nie miałam i już się martwię, że może to nie przez te leki tylko jakaś choroba i nie będę mogła podejść do in vitro. Staram się myśleć logicznie,że to na pewno globulki, ale zazwyczaj miałam plamienie brązowe, a teraz różowe i nitkami krwi i do tego czuję podbrzusze jakby mi ciągnęło. Miałam 2 tygodnie temu usg i było dobrze. Matko jakie to wszystko jest stresujące [emoji33][emoji33]