reklama
laChance
Fanka BB :)
No ale u mnie w ogóle noe wzrosła. Nie będę robiła sobie nadzieji gdzie jej nie ma.Wzrastało poczatkowo o 40-50% ,dopiero później się rozhulało, nie ma idealnych norm, organizmów, implantacji ,transferów...Nie trać wiary ❤
Sherlook
Ja mimo wszystko mam nadzieję, że jednak ci się udałoNo ale u mnie w ogóle noe wzrosła. Nie będę robiła sobie nadzieji gdzie jej nie ma.
agulla84
miałaś jeden zarodek? 3 dniowy?
laChance
Jeden 5 dniowymiałaś jeden zarodek? 3 dniowy?
Bardzo rozumiem co masz na myśli, choć okres mam jak w zegarku i plemniki mojego mizerne i rozum kuma przecież że nie ma bata żeby się z takimi udalo to co miesiąc jednak serce ma nadzieję do ostatniej chwili.tak od trzech lat powtarzam sobie - za miesiąc się uda. Życie jest złe. No we trzeba się trzymac. Jescze licze na jakiś cud w poniedziałek ale rozum mówi mi ze to nie możliwe a serce nie daje za wygrana.
Biedroneczka28
strasznie mi przykro, jednak w duchu mam nadzieję,że w poniedziałek coś ruszy...może Twój kropek jest leniwy tyle się słyszy o tym,że czasem beta wolno rośnie a jest wszystko dobrze...trzymaj sięNiestety koniec mojego cudu. Beta nie urosła. Z 103 na 106. Boje się ze to znowu cp. Mega mi przykro bo uwierzyłam ze już będzie dobrze.
Aurora84
Trzymaj się kochana Aż chce się powiedzieć ja pie@#&le. Wiem co czujesz i jaki masz mętlik w głowie. Nie ma złotej rady na to ale czas pomoże.tak od trzech lat powtarzam sobie - za miesiąc się uda. Życie jest złe. No we trzeba się trzymac. Jescze licze na jakiś cud w poniedziałek ale rozum mówi mi ze to nie możliwe a serce nie daje za wygrana.
laChance
Teraz to szukam w głowie przyczyny. Endo zawaliło? Blizna w macicy? Chory zarodek był? Milion pytac co nie tak…Trzymaj się kochana Aż chce się powiedzieć ja pie@#&le. Wiem co czujesz i jaki masz mętlik w głowie. Nie ma złotej rady na to ale czas pomoże.
reklama
Hankaa
Jakie miałaś Endo w dniu transferu? Jakiej klasy był zarodek? Kochana może nie wszystko jeszcze stracone.. staraj się nie łamać póki nie masz pewności.. tulę mocnoTeraz to szukam w głowie przyczyny. Endo zawaliło? Blizna w macicy? Chory zarodek był? Milion pytac co nie tak…
Podziel się: