JestemMama!
Fanka BB :)
LoveMoja Kochana jak się strasznie cieszę tak mocno trzymam za Ciebie kciuki i cycki będzie tym razem moc zobaczysz będziesz chodzić z brzucholem za niedługo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LoveMoja Kochana jak się strasznie cieszę tak mocno trzymam za Ciebie kciuki i cycki będzie tym razem moc zobaczysz będziesz chodzić z brzucholem za niedługo
To jest lek stosowany przy podejrzeniach że immunologa uniemożliwia zagnieżdżenie zadodka. Działa na brak KIR-ow implantacyjnych i podnosi poziom odpowiednich typów leukocytow w macicy (podnosząc je drastycznie we krwi), które mają wspierać zarodek... Może coś jeszcze, ale już nie pamiętam...A co to jest za lek? Na co?
A całkiem dobrze, przeziębienie już prawie minęło, od czasu do czasu coś zakuje w podbrzusze. Martwi mnie tylko to, że biegunkę dostałam, może to z tego podniecenia że jeszcze chwila, no i siusiu to co chwilę@PsychoPatka91 jak się masz?
A ja wtorek jeszcze troszke Ty również miałaś 5dniowa blastke?U mnie przeziębienie mija ale wciąż jesCse jest. Tez czaem coś strzyknie ale to pewnie moja wyobraźnia. Ja już chce przyszły tydzień.
U mnie przeziębienie mija ale wciąż jesCse jest. Tez czaem coś strzyknie ale to pewnie moja wyobraźnia. Ja już chce przyszły tydzień.
Trzymam dziewczyny kciuki, żeby wasze bety były pozytywne[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]A ja wtorek [emoji23] jeszcze troszke [emoji85] Ty również miałaś 5dniowa blastke?
Z tego co mi wiadomo trzeba odczekać cykl i wtedy zrobić . Ale nie jestem pewna . Jak się mylę poprawcie mnie proszęDziewczyny które badały allo mlr napiszcie mi kochane kiedy najlepiej je zrobić zaraz po poronieniu czy w następnym cyklu czy jak mam to liczyć?
Macica, jajowody czyste, lekko powiększony lewy jajnik od hiperki poza tym nic niepokojącego nie widać, wolnych płynów nie ma. Wynik beta za 2-3 godziny.Daj znać jaki wynik.