Cytryna208
Zaciekawiona BB
Ciężko mi powiedzieć. To już trzeba konsultować z lekarzem.Czyli może warto byłoby sprawdzić wiązanie z HBA z kwasem przed podjęciem decyzji o metodzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciężko mi powiedzieć. To już trzeba konsultować z lekarzem.Czyli może warto byłoby sprawdzić wiązanie z HBA z kwasem przed podjęciem decyzji o metodzie?
Super GratulujęDziewczyny, nie mogę w to uwierzyć…. Beta 141! Nie chce się jeszcze cieszyć, bo tyle rzeczy może pójść nie tak. Ale staram się tez nie stresować, bo wiem, ze to szkodzi. Aha, mój mąż miał 0% morfologii, widziałam, ze ten temat był niedawno omawiany. Korzystaliśmy z jego nasienia, nie dawcy.
Zrobie to przy następnej wizycie.Ciężko mi powiedzieć. To już trzeba konsultować z lekarzem.
Nie ma za co przepraszać, też jestem doświadczona w kontaktach z różnymi lekarzami. Z reguły mam założenie sprawdzania na drugą rękę i pytania/ przypominania. Niemniej jednak jak narazie moje doświadczenie z tą kliniką jest takie, że to ja o wszystkim mam pamiętać/pytać/ przypominać mimo że n-formularzy, które wypełniłam zawiera pewne informacje. Wiadomo nadal będę pamiętać i sprawdzać dla swojego spokoju. Glucophage to jeden z kilku przykładów gdzie zwyczajnie o czymś zapomnieli. Chciałam podpytać czy tyko ja tak trafiłam póki co w Novum?Przepraszam ze to napisze ale konieczność dopytywania o wszystko jest niestety wszędzie. Uwierz mi zwiedziłam mnóstwo lekarzy wszystcy bardzo dobrzy specjaliści i jak nie zapytasz nie przypomnisz to się okazuje ze zapomnieli, niedopatrzyli. Poprosiłabym żeby skontaktowali się z lekarzem i zapytali go bezpośrednio. A nie „chyba powinnaś”. Mi kiedyś lekarz który mnie znał i długo już „leczył” powiedział ze mam płyn w prawym jajowodzie i tzreba go odciągnąć. A ja na to - ale ja nie mam prawego jajaowodu Także niestety oni są tez tylko ludzmi. Dopytuj o wszystko.
Raczej nie, robili mi USG lekarz powiedział ze wyklucza ciąże pozamaciczna:Sarenka nie życzę ci tego ale może to ciąża pozamaciczna sprawdzaj betę aż spadnie do zera.
Nie ma za co przepraszać, też jestem doświadczona w kontaktach z różnymi lekarzami. Z reguły mam założenie sprawdzania na drugą rękę i pytania/ przypominania. Niemniej jednak jak narazie moje doświadczenie z tą kliniką jest takie, że to ja o wszystkim mam pamiętać/pytać/ przypominać mimo że n-formularzy, które wypełniłam zawiera pewne informacje. Wiadomo nadal będę pamiętać i sprawdzać dla swojego spokoju. Glucophage to jeden z kilku przykładów gdzie zwyczajnie o czymś zapomnieli. Chciałam podpytać czy tyko ja tak trafiłam póki co w Novum?
Mega. Ta data jest dla mnie też przełomowa bo się dowiem co robimy i czy w ogóle coś robimy z in vitro.Dziewczyny udało mi się zapisać na badania prenatalne na 6 października. Termin porodu mam wyznaczony na 22 kwietnia, narazie dzieciaczki rosną szybko, aż za szybko bo z USG wychodzi o tydzień więcej
jak beta będzie wyższa nic nie znajdą przy takiej niskiej. Przechodziłam trzy razy pozamaciczna ciążęDziewczyny na jakim etapie można zdiagnozować ciąże pozamaciczna?