reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No właśnie! Jak może być że jeden lekarz to widzi a drugi nie i wierz mi oboje mają mega opinie i nie są jacyś beznadziejni. Nie wiem czy temu który tego nie zauważył nasmarować w necie. Przez niego traciliśmy czas a on jeszcze powiedział na pewno są jakieś bakterie wyleczymy i z naturalsa za pół roku się uda. Czujesz to po pół roku byśmy znowu w czarnej d. byli. Nie mogę tego przeżyć że jak trafisz na lekarza co jest kiepski to tracisz przez niego czas i to tym bardziej kiedy prawie czasu nie ma.
No niestety, trafić na dobrego lekarza to połowa sukcesu... Androlog, do którego mąż chodził kazał mu chodzić w obcislych slipkach gdzie inni mówią o luźnych gaciach [emoji2368]i faszerowac go antybiotykami bo słabe parametry zganial na bakterie bez sprawdzania czy są...

reklama
Niech rośnie [emoji123][emoji110]
Dziewczyny, nie mogę w to uwierzyć…. Beta 141! Nie chce się jeszcze cieszyć, bo tyle rzeczy może pójść nie tak. Ale staram się tez nie stresować, bo wiem, ze to szkodzi. Aha, mój mąż miał 0% morfologii, widziałam, ze ten temat był niedawno omawiany. Korzystaliśmy z jego nasienia, nie dawcy.

Dziewczyny, nie mogę w to uwierzyć…. Beta 141! Nie chce się jeszcze cieszyć, bo tyle rzeczy może pójść nie tak. Ale staram się tez nie stresować, bo wiem, ze to szkodzi. Aha, mój mąż miał 0% morfologii, widziałam, ze ten temat był niedawno omawiany. Korzystaliśmy z jego nasienia, nie dawcy.
Wow super! [emoji3531][emoji123][emoji110] To teraz kciuki za prawidłowy przysrot. Który do dzień po?

Wspaniały wynik !

Niech pięknie przyrasta :)

I nie myśl o tym co może być nie tak. Wiadomo zawsze gdzieś zostaje stresik, ale ja wierze, że pójdzie wszystko dobrze już :)

Gratuluję [emoji3059][emoji3059][emoji3059] dajesz mi nadzieję. A która to twoja próba??

Gratuluję [emoji3059][emoji3059][emoji3059] dajesz mi nadzieję. A która to twoja próba??
Pierwsza. Udało się zamrozić dwa zarodki - teraz transferowaliśmy 5BA, został nam jeszcze 4BC. Zapłodnili 6 komórek, ale tylko te dwie przetrwały. Pani doktor mówiła po konsultacji z embriologami, ze mieli problem z wybraniem plemników, ale widać znaleźli 6, dla każdej z komórek. Dodam jeszcze, ze mąż ma obniżone chyba wszystkie możliwe parametry nasienia, wiec jak widać można coś wybrać nawet z naprawdę kiepskiego nasienia.

Pierwsza. Udało się zamrozić dwa zarodki - teraz transferowaliśmy 5BA, został nam jeszcze 4BC. Zapłodnili 6 komórek, ale tylko te dwie przetrwały. Pani doktor mówiła po konsultacji z embriologami, ze mieli problem z wybraniem plemników, ale widać znaleźli 6, dla każdej z komórek. Dodam jeszcze, ze mąż ma obniżone chyba wszystkie możliwe parametry nasienia, wiec jak widać można coś wybrać nawet z naprawdę kiepskiego nasienia.
Ooo to identycznie jak mój [emoji85]

reklama
Do góry