reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ….
Ogromne ale to ogromnie dziękuje za całe wsparcie okazałe serce i pomoc …
Osoby z którymi nigdy nie miałam kontaktu bombardują pomocą medyczna , psychologiczna i prawna ❤️(Sorki ze nie odp ale narazie muszę się pozbierać)
To naprawdę cudowne z Waszej strony .
Jak już wspomniałam to nie jest zwykle hshl niestety rokowania nie dają nadzieji …
Tak czy siak postanowiliśmy spędzić ten czas najlepiej jak tylko potrafimy 😍 😭mówiąc do dzidziusia tuląc brzuszek i okazując mu tyle miłości ile tylko jesteśmy w stanie mu okazać ❤️.
Pisząc to rycze… i serce tak zmasakrowane łatwo się nie zregeneruje….
Mówią ze Bóg daje Ci taki krzyż jaki jesteś w stanie unieść - no cóż u mnie ostro zaszalał i chyba się przeliczył.
Najgorsze jeszcze przed nami …

PotrEbujemy dużo spokoju , czystego umysłu , znikam stąd ale napewno jeszcze wrócę…
Na mroźni czekają na mnie jesCZe moje dzieciaczki i tak je nie zostawię 💪

Życzę wam duzzzzo pięknych chwil , cudownych i przede wszystkim zdrowych maleństw ❤️ Dbajcie o siebie i doceńcie ten dar bycia mamą ❤️

reklama
A ja dzisiaj w bladej dupie - 15 dc nie ma wyrzutu Lh, jutro jadę do lab 70 km zeby ktoś zrobił mi badanie...będzie pozna owulacja, cholera wie co dalej

Cześć, jestem tu nowa i chciałabym się poradzić. Jeśli to nie odpowiedni wątek to wybaczcie.
Raz naturalna ciaza z zaskoczenia jednakże poroniłam. Zdecydowaliśmy sie na szczepienia limfocytami i do invitro z dwoma zarodkami. 13dpt beta 802 ale 15dpt beta 600… czy ktoś orientuje się czy jest szansa ze jeden zarodek obumarł i drugi da radę i beta może skoczyć ? Dziękuje i pozdrawiam
Jest szansa, sprawdź bete za 3 dni, jeżeli jest dobrze to powinna przyrastać ✊✊

Dziewczyny ….
Osoby z którymi nigdy nie miałam kontaktu bombardują pomocą medyczna , psychologiczna i prawna ❤️(Sorki ze nie odp ale narazie muszę się pozbierać)
Jak już wspomniałam to nie jest zwykle hshl niestety rokowania nie dają nadzieji …
Tak czy siak postanowiliśmy spędzić ten czas najlepiej jak tylko potrafimy 😍 😭mówiąc do dzidziusia tuląc brzuszek i okazując mu tyle miłości ile tylko jesteśmy w stanie mu okazać ❤️.
Mówią ze Bóg daje Ci taki krzyż jaki jesteś w stanie unieść - no cóż u mnie ostro zaszalał i chyba się przeliczył.

PotrEbujemy dużo spokoju , czystego umysłu , znikam stąd ale napewno jeszcze wrócę…

Życzę wam duzzzzo pięknych chwil , cudownych i przede wszystkim zdrowych maleństw ❤️ Dbajcie o siebie i doceńcie ten dar bycia mamą ❤️
Bardzo mocno Cie sciskam i myslami jestem z Toba.

Dziewczyny ….

Moja kochana, nie wiem zupełnie co napisać, aż mnie trzęsie. Serce Ty moje trzymam ogromne kciuki abyscie z mężem wytrzymali to wszystko, niech Bóg ma Was w swojej opiece 🙏🙏🙏❤️

reklama
Do góry