reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny módlcie się za mnie. Dzisiaj zrobiłam test pokazujące tyg ciąży.
Ja jestem załamana, ja już sama nie wiem co o tym myśleć pierwsza beta 6, druga nie wiadomo a dzisiaj test pokazał 1-2 tyg pregnant 😭😭😭Czy ten test jest wiarygodny? Ja dalej plamie 😭
Czy ten cud może okazać się prawdziwy 😭😭 siedzę i rycze, bo już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć 😭😭
Za co te wszystkie emocje i jedna wielka niewiadoma.

Załączniki

• A1322042-6FB5-41F8-902E-736426C12B8E.jpeg
    A1322042-6FB5-41F8-902E-736426C12B8E.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 125
Ja jestem załamana, ja już sama nie wiem co o tym myśleć pierwsza beta 6, druga nie wiadomo a dzisiaj test pokazał 1-2 tyg pregnant [emoji24][emoji24][emoji24]Czy ten test jest wiarygodny? Ja dalej plamie [emoji24]
Czy ten cud może okazać się prawdziwy [emoji24][emoji24] siedzę i rycze, bo już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć [emoji24][emoji24]
A jak ten Twój progesteron? Może jest za niski i stąd plamienia. Masz jakiś w domu żeby ewentualnie wziąć??
Laboratorium przyznało się do błędu, więc jak dla mnie w tej chwili bardziej wiarygodne są te sikańce [emoji846][emoji846] bądź dobrej myśli [emoji846][emoji110][emoji110][emoji110]

Ja jestem załamana, ja już sama nie wiem co o tym myśleć pierwsza beta 6, druga nie wiadomo a dzisiaj test pokazał 1-2 tyg pregnant 😭😭😭Czy ten test jest wiarygodny? Ja dalej plamie 😭
Czy ten cud może okazać się prawdziwy 😭😭 siedzę i rycze, bo już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć 😭😭
Wcale Ci się nie dziwię.... Masakra to czekanie. Musisz wytrzymać do poniedziałku i być dobrej myśli. Jeszcze tylko dwa dni. Trzymam kciuki.

A jak ten Twój progesteron? Może jest za niski i stąd plamienia. Masz jakiś w domu żeby ewentualnie wziąć??
Laboratorium przyznało się do błędu, więc jak dla mnie w tej chwili bardziej wiarygodne są te sikańce [emoji846][emoji846] bądź dobrej myśli [emoji846][emoji110][emoji110][emoji110]
Mam progesteron, cyclogest 400 biorę 2x dziennie (rano i wieczorem) zauważyłam, ze to plamienie pokazuje się właśnie po tych czopkach rano i wieczorem, myśle czy nie dorzucić jednego czopka w południe, myślisz, ze to może mi zaszkodzić?
progynova 2mg x 2 razy dziennie nie wiem po co, moje endo książkowe i estrogen tez.
Teraz czytam, ze ta progynova może wywoływać krwawienie.
Byleby wytrwać do jutra.

Ja jestem załamana, ja już sama nie wiem co o tym myśleć pierwsza beta 6, druga nie wiadomo a dzisiaj test pokazał 1-2 tyg pregnant [emoji24][emoji24][emoji24]Czy ten test jest wiarygodny? Ja dalej plamie [emoji24]
Czy ten cud może okazać się prawdziwy [emoji24][emoji24] siedzę i rycze, bo już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć [emoji24][emoji24]
Sarenka ja czuję, że Ty jesteś w tej ciąży! Od początku tak czułam [emoji3059] wytrzymaj spokojnie do jutra. Zobaczysz że beta wyjdzie ciążowa. Bardziej bym się tymi plamieniami martwiła [emoji32]

czuje że będzie z tego ciąża ❤bardzo to przeżywam nawet mężowi powiedziałam o twojej sytuacji

reklama
Ale nie placz! Dziecku to nie pomaga. Testy wskazuja, ze sie udalo. Wiec moim zdaniem nie powinnas byc zalamana! Wszystko dobrze sie skonczy, zobaczysz :) w laboratorium sie na pewno pomylili. Sama wczoraj pisalas, ze lekarz powiedział, ze plamienia nie sa problemem. Wez zobacz, ile kobiet jest takich co zachodzi w ciaze i plami pierwsze 3 mce i nie wie nawet, ze jest w ciazy. Moze tak Twoj organizm reaguje? Na razie nic nie jest przesadzone, wiec glowa do gory i czekamy! ❤

Do góry