eij
Fanka BB :)
Kciuki zaciśnięteDzięki Dziewczyny , czekam na 12.40
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki zaciśnięteDzięki Dziewczyny , czekam na 12.40
Dokładnie. Po łyczku powolutku co jakiś czas, wtedy nie ma takiego parcia na pęcherz@PsychoPatka91 Startuj zaraz z wodą [emoji1787]
A jak ten Twój progesteron? Może jest za niski i stąd plamienia. Masz jakiś w domu żeby ewentualnie wziąć??Dziewczyny módlcie się za mnie. Dzisiaj zrobiłam test pokazujące tyg ciąży.
Ja jestem załamana, ja już sama nie wiem co o tym myśleć pierwsza beta 6, druga nie wiadomo a dzisiaj test pokazał 1-2 tyg pregnant [emoji24][emoji24][emoji24]Czy ten test jest wiarygodny? Ja dalej plamie [emoji24]
Czy ten cud może okazać się prawdziwy [emoji24][emoji24] siedzę i rycze, bo już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć [emoji24][emoji24]
Za co te wszystkie emocje i jedna wielka niewiadoma.
Wcale Ci się nie dziwię.... Masakra to czekanie. Musisz wytrzymać do poniedziałku i być dobrej myśli. Jeszcze tylko dwa dni. Trzymam kciuki.Dziewczyny módlcie się za mnie. Dzisiaj zrobiłam test pokazujące tyg ciąży.
Ja jestem załamana, ja już sama nie wiem co o tym myśleć pierwsza beta 6, druga nie wiadomo a dzisiaj test pokazał 1-2 tyg pregnant Czy ten test jest wiarygodny? Ja dalej plamie
Czy ten cud może okazać się prawdziwy siedzę i rycze, bo już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć
Mam progesteron, cyclogest 400 biorę 2x dziennie (rano i wieczorem) zauważyłam, ze to plamienie pokazuje się właśnie po tych czopkach rano i wieczorem, myśle czy nie dorzucić jednego czopka w południe, myślisz, ze to może mi zaszkodzić?A jak ten Twój progesteron? Może jest za niski i stąd plamienia. Masz jakiś w domu żeby ewentualnie wziąć??
Laboratorium przyznało się do błędu, więc jak dla mnie w tej chwili bardziej wiarygodne są te sikańce [emoji846][emoji846] bądź dobrej myśli [emoji846][emoji110][emoji110][emoji110]
Sarenka ja czuję, że Ty jesteś w tej ciąży! Od początku tak czułam [emoji3059] wytrzymaj spokojnie do jutra. Zobaczysz że beta wyjdzie ciążowa. Bardziej bym się tymi plamieniami martwiła [emoji32]Dziewczyny módlcie się za mnie. Dzisiaj zrobiłam test pokazujące tyg ciąży.
Ja jestem załamana, ja już sama nie wiem co o tym myśleć pierwsza beta 6, druga nie wiadomo a dzisiaj test pokazał 1-2 tyg pregnant [emoji24][emoji24][emoji24]Czy ten test jest wiarygodny? Ja dalej plamie [emoji24]
Czy ten cud może okazać się prawdziwy [emoji24][emoji24] siedzę i rycze, bo już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć [emoji24][emoji24]
I czemu to służy?Nie przed punkcja tak ale u mnie w klinice przed transferem trzeba mieć pęcherz wypełniony po brzegi [emoji1787]
czuje że będzie z tego ciąża ❤bardzo to przeżywam nawet mężowi powiedziałam o twojej sytuacjiDziewczyny módlcie się za mnie. Dzisiaj zrobiłam test pokazujące tyg ciąży.
Ja jestem załamana, ja już sama nie wiem co o tym myśleć pierwsza beta 6, druga nie wiadomo a dzisiaj test pokazał 1-2 tyg pregnant Czy ten test jest wiarygodny? Ja dalej plamie
Czy ten cud może okazać się prawdziwy siedzę i rycze, bo już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć
Ale nie placz! Dziecku to nie pomaga. Testy wskazuja, ze sie udalo. Wiec moim zdaniem nie powinnas byc zalamana! Wszystko dobrze sie skonczy, zobaczysz w laboratorium sie na pewno pomylili. Sama wczoraj pisalas, ze lekarz powiedział, ze plamienia nie sa problemem. Wez zobacz, ile kobiet jest takich co zachodzi w ciaze i plami pierwsze 3 mce i nie wie nawet, ze jest w ciazy. Moze tak Twoj organizm reaguje? Na razie nic nie jest przesadzone, wiec glowa do gory i czekamy! ❤Dziewczyny módlcie się za mnie. Dzisiaj zrobiłam test pokazujące tyg ciąży.