reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój mąż miał słabe paramstry, po drugim zabiegu na żylaki miał zero plemników w nasienie. Po ok 4 miesiącach wróciły i dużo lepsze niż przed ale ciągle dalekie do idealu. Mimo to do invitro mieliśmy nasienie świeże i z biopsji zey zwuesztc szanse .
Sherlook a Twój ma żylaki powrózka? Mój nie ma a mimo to parametry do d...

Dla mnie jest strasznie dziwne, że poprzednio miał 25 mln plemników w millitrze, a teraz tylko 5 mln. Różnica tak ogromna, że w szoku jestem. Zastanawiam się czy to przez ten covid co mielibyśmy, czy przeziębienie tydzień temu. Ehhh niepotrzebnie analizuję 🙉

Mąż się podłamał bardzo kupił chipsy i piwo. Mówi, biedny że bierze te suple jak szalony, wszystkiego sobie odmawia, a i tak się pogarsza. Niech odreaguje 🙂
Zgadzam się że to dziwne ale wierz mi z tego co się naczytałam jest 50%szans na to w której grupie się znajdziemy tych co poprawili suplami i tej co nie. Też dziewczyny pisały że w suple trzeba trafić. W sumie nie wiem ja analizując te składy żadnych wielkich różnic nie widziałam tylko w śladzie ilościowym. Ja go dodatkowo jeszcze zarzuciłam całym pudełkiem leków i nie wiem w pn się okaże co u nas. Mój miał 68mln/ml ale bardzo kiepskie. Analizowanie dobre jest. Pewnie że covid mógł być u was tym czynnikiem zabijającym plemniory. No i przecież jakaś temperatura może była przy tym lekko podwyższona?

hej też lecze się w bocianie w Katowicach u doktora A.A jak przeczytałam twój wpis to jestem przerażona chociaż też musieliśmy dwa razy interweniować z mężem Ale w sprawie pieniędzy i umów które są tak napisane żeby było tylko na korzyść kliniki chociaż podejrzewam że każda klinika broni swojego tyłka.
Ale jakie umowy co się dzieje ale mnie straszycie dziewczyny.

Sherlook a Twój ma żylaki powrózka? Mój nie ma a mimo to parametry do d...
Od razu miał usg wszystko w porządku.
Zgadzam się że to dziwne ale wierz mi z tego co się naczytałam jest 50%szans na to w której grupie się znajdziemy tych co poprawili suplami i tej co nie. Też dziewczyny pisały że w suple trzeba trafić. W sumie nie wiem ja analizując te składy żadnych wielkich różnic nie widziałam tylko w śladzie ilościowym. Ja go dodatkowo jeszcze zarzuciłam całym pudełkiem leków i nie wiem w pn się okaże co u nas. Mój miał 68mln/ml ale bardzo kiepskie. Analizowanie dobre jest. Pewnie że covid mógł być u was tym czynnikiem zabijającym plemniory. No i przecież jakaś temperatura może była przy tym lekko podwyższona?
Miał bardzo dużą gorączkę 🙈 ale to było w marcu więc na obecne wyniki nie ma wpływu. Na szczęście już mojemu załamka przeszła 🙂 i tak się nastawialiśmy na in vitro i tak, więc nic się nie zmieniło 😜

reklama
Do góry