reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój mąż miał słabe paramstry, po drugim zabiegu na żylaki miał zero plemników w nasienie. Po ok 4 miesiącach wróciły i dużo lepsze niż przed ale ciągle dalekie do idealu. Mimo to do invitro mieliśmy nasienie świeże i z biopsji zey zwuesztc szanse .
Sherlook a Twój ma żylaki powrózka? Mój nie ma a mimo to parametry do d...

Dla mnie jest strasznie dziwne, że poprzednio miał 25 mln plemników w millitrze, a teraz tylko 5 mln. Różnica tak ogromna, że w szoku jestem. Zastanawiam się czy to przez ten covid co mielibyśmy, czy przeziębienie tydzień temu. Ehhh niepotrzebnie analizuję 🙉

Mąż się podłamał bardzo kupił chipsy i piwo. Mówi, biedny że bierze te suple jak szalony, wszystkiego sobie odmawia, a i tak się pogarsza. Niech odreaguje 🙂
Zgadzam się że to dziwne ale wierz mi z tego co się naczytałam jest 50%szans na to w której grupie się znajdziemy tych co poprawili suplami i tej co nie. Też dziewczyny pisały że w suple trzeba trafić. W sumie nie wiem ja analizując te składy żadnych wielkich różnic nie widziałam tylko w śladzie ilościowym. Ja go dodatkowo jeszcze zarzuciłam całym pudełkiem leków i nie wiem w pn się okaże co u nas. Mój miał 68mln/ml ale bardzo kiepskie. Analizowanie dobre jest. Pewnie że covid mógł być u was tym czynnikiem zabijającym plemniory. No i przecież jakaś temperatura może była przy tym lekko podwyższona?

hej też lecze się w bocianie w Katowicach u doktora A.A jak przeczytałam twój wpis to jestem przerażona chociaż też musieliśmy dwa razy interweniować z mężem Ale w sprawie pieniędzy i umów które są tak napisane żeby było tylko na korzyść kliniki chociaż podejrzewam że każda klinika broni swojego tyłka.
Ale jakie umowy co się dzieje ale mnie straszycie dziewczyny.

Sherlook a Twój ma żylaki powrózka? Mój nie ma a mimo to parametry do d...
Od razu miał usg wszystko w porządku.
Zgadzam się że to dziwne ale wierz mi z tego co się naczytałam jest 50%szans na to w której grupie się znajdziemy tych co poprawili suplami i tej co nie. Też dziewczyny pisały że w suple trzeba trafić. W sumie nie wiem ja analizując te składy żadnych wielkich różnic nie widziałam tylko w śladzie ilościowym. Ja go dodatkowo jeszcze zarzuciłam całym pudełkiem leków i nie wiem w pn się okaże co u nas. Mój miał 68mln/ml ale bardzo kiepskie. Analizowanie dobre jest. Pewnie że covid mógł być u was tym czynnikiem zabijającym plemniory. No i przecież jakaś temperatura może była przy tym lekko podwyższona?
Miał bardzo dużą gorączkę 🙈 ale to było w marcu więc na obecne wyniki nie ma wpływu. Na szczęście już mojemu załamka przeszła 🙂 i tak się nastawialiśmy na in vitro i tak, więc nic się nie zmieniło 😜

reklama
Do góry