reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A jak długo leżycie po transferze w klinice? ostatnio raptem 5 minut, wiadomo kropek nie wypadnie ale ...co myślicie?

Ja leżałam jakieś 20 minut.
Mowili po że mogę zrobić siku ale ja nie zrobiłam bo się bałam ze wypadnie.. A tak mi się sikać chciało że szok 😁
Ale trzymałam uparcie i dopiero jak zajechaliśmy do domu to delikatnie sikałam 😁🤦‍♀️

Też się bałam ale musiałam bo by mnie rozerwało chyba [emoji1787]
Ja leżałam jakieś 20 minut.
Mowili po że mogę zrobić siku ale ja nie zrobiłam bo się bałam ze wypadnie.. A tak mi się sikać chciało że szok [emoji16]
Ale trzymałam uparcie i dopiero jak zajechaliśmy do domu to delikatnie sikałam [emoji16][emoji2356]

Z pełnym pęcherzem to dopiero wyczyn ja myślałam że już nie wytrzymam . Jak wstałam to nawet się nie ubierałam tylko odrazu do toalety w tej spódniczce od nich i na boso [emoji1787]
Ja kilka godzin po transferze mialam traume z tego powodu to było straszne szczególnie myśl ze zawory po 1 ciąży nie te same.Tym razem będę mądra i nie będę duzo pic jak coś mnie dopoja na ostatnią chwile

reklama
Laboratorium zrobilo błąd wynik jest nie ważny zapraszają na darmową powtórkę testu. Dzisiaj rano zrobiłam test z innej firmy i mam dwie krechy ale bardzo słabe także obstawiam, ze moj kropek się przyczepił i szybko postanowił odejść. Zbieram się do szpitala i dam wam później znac.
Współczuję Ci tych wszystkich 'przygód '. Oby Cię powtórka bety miło zaskoczyła bo te testy są do du*y. Dużo dziewczyn tu to potwierdzi żeby nie sugerować się testami.
Trzymam kciuki

Do góry