Orchidea33
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taka rada ode mnie nie rób wcześniej testów i nie oznaczaj bety na własną rękę.Dziewczyny, czy coś zabierałyscie na transfer? Powodzenia dla dziewczyn, które dziś mają wizytę! ode mnie
Hihi, okay Dzięki czekamy niecierpliwie na wynik, dawaj znać!Taka rada ode mnie nie rób wcześniej testów i nie oznaczaj bety na własną rękę.
Trzymaj się zaleceń lekarza. Inaczej oszalejesz
Trzymam kciuki aby kropek Cie zaskoczyłTakie dwa dzisiaj rano
A jak długo leżycie po transferze w klinice? ostatnio raptem 5 minut, wiadomo kropek nie wypadnie ale ...co myślicie?
będzie pozytywne zakończenie tak czuje!Moją historie będziemy wspominać miesiącami na tym forum- przygody sarenkimalej
Trzymam mocno kciuki, liczę na to że kropus jest z TobąMoją historie będziemy wspominać miesiącami na tym forum- przygody sarenkimalej
Laboratorium zrobilo błąd wynik jest nie ważny zapraszają na darmową powtórkę testu. Dzisiaj rano zrobiłam test z innej firmy i mam dwie krechy ale bardzo słabe także obstawiam, ze moj kropek się przyczepił i szybko postanowił odejść. Zbieram się do szpitala i dam wam później znac.