Moje badanie nazywalo się Dhea. Jesli dobrze dojarze to dhea s to jest siarczan tego hormonu i to inne badanie. Ale nie jestem pewna, może zadzwon do Diagnostyki moze tam maja inne oznaczenia tych badanW diagnostyce jest badanie Dhea-s to jest dhea czy dhea-so4, to które sprawdzać?
reklama
A to Ci doktorek [emoji6]Boże ja mam pierwszą wizytę dopiero za dwa tygodnie 28 .09 a już jobla dostaje w domu wszystko mnie irytuje ale to ze strachu też [emoji3590]Fajnie że jesteś już poziom wyżej ode mnie [emoji8]
nie ja już byłam na wizycie w czwartek. Zrobiłam już badania które zlecił mi lekarz teraz jadę zobaczyć malucha i założyć kartę ciąży dogadać się kiedy i jak schodzić z leków i 29 .09 idę już do lekarza który będzie prowadzić mi ciążę na miejscu. Do kliniki mam 80 km w jedną stronę więc nie będę tyle jeździć w zimę a poza tym lekarz w klinice oznajmił mi że ciaż nie prowadzi [emoji86]
Justi92
Fanka BB :)
A w sprawie jeszcze nawału pracy po trzecim poronieniu zdiagnozowano u mnie guza- na szczęście później okazało się że nie złośliwy - przy kręgosłupie i na szczęście na samym usunięciu chirurgicznym się skończyło ale o co mi chodzi, chodzi mi o to że byłam w takiej traumie po kolejnym poronieniu i w takim wirze pracy że wg się tym nie przejęłam, miałam to gdzieś, i wg ale to wg o tym nie myślałam (podeszłam do tego zadaniowo-jest-usunę i mam to w dup*e). Każdy wiadomo jest inny ale wiem że najgorzej jest usiąść i myśleć.. Gdybać - to się kończy tylko depresją
Evela.6
Bardzo mi przykro.. Cały czas wierzyłam, że leniuszek się rozkręci...Dziewczyny ja nie potrzebuje już kciuków. Nie wiem jak to właściwie się stało, że tu nic nie napisałam. Od soboty wiem, że ciąża rozwija się nieprawidłowo (właściwie to się nie rozwija). Miałam dużo czasu no rozpacz, żal, złość i smutek.
Teraz czekam na wizytę, by zakończyć ten smutny etap.
Ściskam Cię mocno [emoji3590]
Vinszka
Tak mam na 16:30 ale nie ma tu mowy o nadziei na pomyłkę. W sobotę pęcherzyk był za mały, ciałko żółtkowe o nieprawidłowym kształcie. Był zarodek, ale na tyle malutki, że raczej wątpliwe by serce w ogóle biło.masz dzisiaj wizytę? O której godzinie ?
Vinszka
Dzięki. Najgorsze jeszcze przede mną.Jezu... Tak mi strasznie przykro to takie nie sprawiedliwe to co teraz przechodzisz jest straszne pamiętaj że masz nas i pisz gdy Ci źle jesteśmy tu po to by się wspierać
magda_lena85
Kochana, wiem że będzie ciężko dlatego myśle o Tobie, o wasTak mam na 16:30 ale nie ma tu mowy o nadziei na pomyłkę. W sobotę pęcherzyk był za mały, ciałko żółtkowe o nieprawidłowym kształcie. Był zarodek, ale na tyle malutki, że raczej wątpliwe by serce w ogóle biło.
agulla84
kochana jesteśmy z Tobą ❤Tak mam na 16:30 ale nie ma tu mowy o nadziei na pomyłkę. W sobotę pęcherzyk był za mały, ciałko żółtkowe o nieprawidłowym kształcie. Był zarodek, ale na tyle malutki, że raczej wątpliwe by serce w ogóle biło.
reklama
Kachar
Ja tychvtygodni nie umiem liczyć, teraz chyba 16 , wizytę ogólnie mam 30 wrześniaKiedy masz połówkowe?
Podziel się: