annemarie
Fanka BB :)
Jak wyglada? Codziennie inaczej chociaz powoli nabieramy rutyny tu i tam.Niuniek sie okazal mlekozernym ssakiem i najchetniej tylko by wisial na cycku z ktorego nie leci tyle ile by sobie zyczyl co manifestuje tez glosno.Zoska nie wykazuje zadnej zazdrosci,swietna z niej nianka,Lennart za to domaga sie wiecznej uwagi co z kolei zmusza mnie do cudowania,zeby zadne nie czulo sie mniej kochane.To jest chyba najtrudniejsze.Ale uczymy sie zycia na nowo.Ja oczywiscie chodze jak Zombie,ale nie dziw sie ,trojke samemu w nocy ogarnac nie jest latwo.Mlody nie ma jeszcze rytmu,wczoraj z nim siedzialam od 2-5 rano i patrzylismy sobie w oczy,bo po co spacOj tak... kp to nie tylko zdrowie dla dziecka ale też bliskość wyjątkowa z dzieckiem , no i szybciej można pozbyt się nadmiaru kg po ciąży Mnie po porodzie drugiego dnia jeszcze w szpitalu Colostrum zanikło a teraz mam taki nawał pokarmu ze spokojnie bliźniaki bym wykarmila...Muszę odciągać i zamrażam. Zapisze się do szpitala aby zostać dawcą mleka z piersi na oddział NICU..
Jak u Was wygląda opieka nad noworodkiem i bliźniakami jednocześnie?
Zazdroszcze ci tego mleka w litrach,szkoda ze ty tak daleko jestes...bys mi podeslala troche