reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hey dziewczyny.
Mam transfer w poniedziałek.
Dziś, albo wczoraj była owulacja. Dziś 15 dc.
Blastka 5 dniowa.

Nie za późno ?????? To będzie 20 dc.

Nie zamknie mi się okno implantacyjne???
Okno implantacyjne najczęściej przypada między 5 a 7 dniem po owulacji więc powinno być idealnie [emoji847]
Trzymam kciuki [emoji110]

Dziewczyny czy Wy też po transferach miałyście rewolucje żołądkowe? Dziś mam 23dpt i się zastanawiam czy mi żołądek nie wysiada po tych wszystkich lekach jakie biorę [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]

A mi jeszcze jedno pytanie czy któraś może polecić jakąś klinikę i lekarza w Warszawie? Nie dla mnie tylko dla koleżanki bo niestety czasu u nich najwyższy żeby się wybrali do specjalisty dobrego [emoji17][emoji17][emoji17]

reklama
Dziewczyny czy Wy też po transferach miałyście rewolucje żołądkowe? Dziś mam 23dpt i się zastanawiam czy mi żołądek nie wysiada po tych wszystkich lekach jakie biorę [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Może to być początek cudownego okresu w Twoim życiu [emoji23]
ja wymiotować zaczęłam ok 8 tc ale mdlić to mdliło już wczesniej. Pamiętam że jeszcze na betę i morfologię dla docenta chodziłam to z rana na czczo nie było ciekawie [emoji3061]

Do góry