No ja miałam cały pakiet zrobionych.Badanie, że organizm odrzuca zarodki to jest jakieś jedno konkretne czy to jest jakiś pakiet badań?
Z tego co się orientuje to dobrze zbadać Nk i cytokiny. KIR. Mutacje. Itp.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja miałam cały pakiet zrobionych.Badanie, że organizm odrzuca zarodki to jest jakieś jedno konkretne czy to jest jakiś pakiet badań?
Cieszę że dbasz o siebie i poddalas się laparo. Pamiętaj o mnie i napisz na priv jak będziesz w Toruniu. Wyskoczymy na kawę.A.. To co innego... Ty spryciulo
To nie płać oszołomom.
Pytam na zapas... Drogie to są badania?No ja miałam cały pakiet zrobionych.
Z tego co się orientuje to dobrze zbadać Nk i cytokiny. KIR. Mutacje. Itp.
Dziękuję bardzo. Czytam tu Was od krótkiego czasu podziwiam walkę i siłę i nagle znaleźliśmy się też w tej "grupie" starających się. Trochę wystraszona trochę zniechęcona po tym jakie wieści też tu były, ale jednak pełni nadziei.zawsze Renia może pomóc w imię sprawy trzymam kciuki za Wasze powodzenie
Dziewczyny zaczęłam brać hormony na sztuczny cykl do transferu. Powiedzcie mi czy któraś brała trzy razy dziennie estrofemi złe się po tym czuła? Rozchorowałam się wręcz. Nie mam sił. A powiedzcie mi czy może mieć wpływ na hormony i przygotowanie endo choroba i wszystkie leki na przeziębienie które biorę?
PamiętamCieszę że dbasz o siebie i poddalas się laparo. Pamiętaj o mnie i napisz na priv jak będziesz w Toruniu. Wyskoczymy na kawę.