reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Laseczki mój ma 20stego drugie badanie nasienia które nam powie jaka metoda i jak działamy. Do tego czasu jak na szpilkach. Więc suple i zdrowe odżywianie. Niestety jest w delegacji więc przytulanek nie będzie a to podobno poprawia nasienie 😱😰

Laseczki mój ma 20stego drugie badanie nasienia które nam powie jaka metoda i jak działamy. Do tego czasu jak na szpilkach. Więc suple i zdrowe odżywianie. Niestety jest w delegacji więc przytulanek nie będzie a to podobno poprawia nasienie 😱😰
To trzymam ✊ za mocną poprawę, jak jest kilka dni w delegacji to nic się nie stanie 😉

Hej kochane .Jestem z wami w każdej stronie w każdych chwilach radości i smutku ,serduchem z każdą z Was!
Jestem na forum jakieś 4 lata ponad i z procedury in vitro mam synka 3 l.i córeczkę 1l.
Ostatni zarodek czeka do odebrania i wlasnie dzis rozpoczęłam działać bo przykleiłam plastry z estradiolem i czekam na okres dzwonie do szpitala.
Jestem nastawiona pozytywnie na to wszystko i lekko poddenerwowana.
Noo to trzymam kciuki bo my zawsze w podobnych terminach rodzimy 😂😂

Sytulacja jak u mnie, dosłownie... W między czasie lekarz zlecał mi dodatkowe badania wszystko wychodziło dobrze, nawet Pani dr. Mówiła że że wyniki mam dobre i zleci brakujące. Jeśli by nic nie wyszło to ostatnia deska ratunku było badanie zarodków... Niestety z każdym badaniem zaczęły wychodzić różne kwiatki.... I tak czekam na ostatnie wyniki i 23 mam teleporade z immunologoem... @Evela.6 możesz mnie wpisać 😉
Ja miałam podawane przebadane zarodki. Zero implantacji. W badaniach wyszło, że organizm odrzuca zarodki.
Wskaźnik Tnf alfa ponad 20 tysięcy a do ref. 1300.

zawsze Renia może pomóc w imię sprawy 😁 trzymam kciuki za Wasze powodzenie 🤗

reklama
Do góry