Od beznadziejnych przypadkówWniosek na przyszłość by wszystko w doku dokładnie wpisać. Wszystko każde ustalenie prośbę i żądanie. Przecież Wy za to płacicie i to wasza kasa jest i przede wszystkim Twoje ciało.
Wiesz ja miałam ostatnio wizytę plus usg
Co to za lekarz magik który nie ma terminów?
reklama
Magdusia88
Fanka BB :)
Dziewczyny zrobiłam też dziś morfologie ze względu na Accofil. Nigdy nie miałam takich odskoczni od norm [emoji85] czy to normalne po tym LEKU?
Do tego TSH wyszło mi 2.6. Przed transferem miałam takie samo. PytaLam doktor czy to nie za wysoko bo wcześniej mówiono mi że powinno być koło 1 przy staraniach ale ona powiedziała, że jest ok...
Zobacz załącznik 1313122
Ja miałam TSH 2,17 i dostałam tyroksynę 25. Mi lekarka powiedziała, że ze względu na poronienia.
Ja też tego zupełnie nie rozumiem bo ja w ciążę bez wspomagaczy naturalnie zachodziłam tylko jej nie mogłam utrzymać. A teraz z milionem leków nawet do implantacji nie dochodzi przy pięknych, zdrowych zarodkach...
A może spróbuj bez leków i od pozytywnego testu leki dopiero? Brałaś to pod uwagę?
eij
Ja też oddam te zarodki które mi zostaną. Skoro mogą komuś pomóc spełnić marzenia i ja mogę być tego częścią, super sprawaU mnie sa 3. I tez je oddam. Niech takim wojowniczkom jak te z naszego forum dadzą szczescie...
eij
Dokładnie. Jeśli jest taka możliwość, ja bym się nie zastanawiała ani minutyNie gwarantuje, ale daje ogromną szansę. To moze byc Twoja szansa na spełnienie marzen. Walcz [emoji171][emoji8]
bazylia128
Bardzo mi przykro. Nie wiem co napisać bo rzadko się spotyka takie wyniki. Dużo siły.U mnie już koniec
A miało być tak pięknie, 22 pęcherzyki na podglądach, 13 pobranych w sobotę a dzisiaj rano telefon i ***** szok... wszystkie zdegenerowane oprócz 1, która i tak się nie zapłodniła. Im jest przykro a dla mnie to koniec świata.
5 jeb.anych stymulacji i znowu i totalne 0
I taki skuteczny faktycznie?Od beznadziejnych przypadków
Mój mąż się nie chce zgodzić na żadne adopcje. Więc jeśli nasze nie wystarczą to koniecDokładnie. Jeśli jest taka możliwość, ja bym się nie zastanawiała ani minuty
eij
Mój mąż jeszcze dwa lata temu też nie wyobrażał sobie skorzystanie z nasienia dawcy. I ja też nie nalegałam, bo wiedziałam że nie mogę na nim wymuszać takich decyzji. Aż kiedyś sam przyszedł i powiedział że chce mieć dziecko, nawet jeśli biologicznie nie będzie jego.Czasami podbramkowe sytuacje które nas spotykają, potrafią zmienić tok myślenia człowieka o 360 stopni. Trzymam kciuki za spełnienie Waszych marzeńMój mąż się nie chce zgodzić na żadne adopcje. Więc jeśli nasze nie wystarczą to koniec
Dziękuję Ci bardzo. To dużo dla mnie znaczy my jesteśmy jeszcze na początku drogi do in vitro. Dopiero usłyszałam od lekarza że nie ma innej szansy dla nas. I tak cieszę się że mąż przełamał się i w ogóle zgodził się na in vitro. Do tej pory w ogóle nie było takiej opcji, BO PRZECIEZ NAS TO NIE SPOTKA. Może masz rację że wszystko się zmienia w zależności od sytuacji w której się jest na dan etapie. Trzymajcie kciuki proszę by u nas tych etapów wszystkich nie trzeba było próbować.Mój mąż jeszcze dwa lata temu też nie wyobrażał sobie skorzystanie z nasienia dawcy. I ja też nie nalegałam, bo wiedziałam że nie mogę na nim wymuszać takich decyzji. Aż kiedyś sam przyszedł i powiedział że chce mieć dziecko, nawet jeśli biologicznie nie będzie jego.Czasami podbramkowe sytuacje które nas spotykają, potrafią zmienić tok myślenia człowieka o 360 stopni. Trzymam kciuki za spełnienie Waszych marzeń
reklama
JestemMama!
Sytulacja jak u mnie, dosłownie... W między czasie lekarz zlecał mi dodatkowe badania wszystko wychodziło dobrze, nawet Pani dr. Mówiła że że wyniki mam dobre i zleci brakujące. Jeśli by nic nie wyszło to ostatnia deska ratunku było badanie zarodków... Niestety z każdym badaniem zaczęły wychodzić różne kwiatki.... I tak czekam na ostatnie wyniki i 23 mam teleporade z immunologoem... @Evela.6 możesz mnie wpisaćEvela napisz proszę do mnie jutro , mam paragony. Badał mnie i męża. Część wyników miałam już porobione. Kir, mutacje itp. Ale dopiero w tych co mi zlecił wyszły kwiatki
Wcześniej byłam u innego dr..zleciła podstawowe. Wszystko wyszło ok ;(. Tylko transfery zmarnowane , bo nie mogły się udać ;(
Podziel się: