reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mogę spróbować dostać się do Malin...go. Oby tylko ktoś ocenił czy tam serio wszystko jest ok.

Mogłabyś mi proszę napisać listę badań, które do niego robiłaś? Jeśli mi czegos brakuje to zrobię zanim udałoby się umówić.

Odświeżaj kilka razy dziennie znanego lekarza, ja tak złapałam 2 razy termin. Dzwoń też często do APC, można się załapać czasami z dnia na dzień na wizytę, bo dziewczyny rezygnują. Badałaś allo?

reklama
To była definitywnie ostatnia stymulacja.
Masz rację z tą adopcją ❤ Tylko tak bardzo boję się kolejnej porażki, bo przecież adopcja nie gwarantuje że się uda
Nic nie gwarantuje niestety. W tym cały problem że to jest loteria. A czy w przypadku AZ też tak bardzo Twój organizm byłby wyczerpywany czy leki są trochę słabsze?

Doktor niby kombinuje ale ja mam ciągle wątpliwości co do dnia podawania zarodkow i czuję, że przez późniejsze podanie nic się nie dzieje bo przy 1 próbie chociaż to tej implantacji doszło a wtedy miałam normalnie podany zarodek. Chcę to jeszcze z kimś skonsultować bo męczy mnie to okropnie [emoji45]
To wal śmiało, niech robi jak ty chcesz!

[/QUOTE]
U mnie już koniec 💔💔💔
A miało być tak pięknie, 22 pęcherzyki na podglądach, 13 pobranych w sobotę a dzisiaj rano telefon i ***** szok... wszystkie zdegenerowane oprócz 1, która i tak się nie zapłodniła. Im jest przykro a dla mnie to koniec świata.
5 jeb.anych stymulacji i znowu i totalne 0
Bardzo mi przykro 😭😭 nic co ktokolwiek powie i napisze nie ukoi Twego bólu ale wiesz ze zawsze tu jesteśmy i zawsze możesz napisać do nas zawsze będziemy przy Tobie ❤️ tule Cię mocno do serca ❤️💙💚❤️

A tak w ogóle to potrzebuje waszej porady, dostałam dziś zapalenia pęcherza co mogę najlepszego i najskuteczniejszego ale bezpiecznego stosować prócz żurawiny? 🤷

To była definitywnie ostatnia stymulacja.
Masz rację z tą adopcją ❤ Tylko tak bardzo boję się kolejnej porażki, bo przecież adopcja nie gwarantuje że się uda
Nie gwarantuje,ale mlode komorki od takiej 25 latki,to dzien do nocy z naszymi.Przeszlam te sama droge,tyle ze moze troche dalej wszystko sie walilo.Dobra dawczyni i dwa spia,trzeci wisi na cycu😘odwagi!!

Nie mam allo i Kirow zrobionych tylko.
Kochana nie rób nic sama przed M…wskim bo on sam zleca wszystko czego brakuje i cześć badań uznaje tylko z APC, wiec na własna rękę nie ma sensu. On na pierwszej wizycie wszystkie zleca. Maksymalnie każą się przygotować na jakies 7 tys, ale jak się ma swoje różne już to zazwyczaj wychodzi potem 2-3 tys na te których mu brakuje.

reklama
Mogę spróbować dostać się do Malin...go. Oby tylko ktoś ocenił czy tam serio wszystko jest ok.

Mogłabyś mi proszę napisać listę badań, które do niego robiłaś? Jeśli mi czegos brakuje to zrobię zanim udałoby się umówić.
Evela napisz proszę do mnie jutro , mam paragony. Badał mnie i męża. Część wyników miałam już porobione. Kir, mutacje itp. Ale dopiero w tych co mi zlecił wyszły kwiatki ;)
Wcześniej byłam u innego dr..zleciła podstawowe. Wszystko wyszło ok ;(. Tylko transfery zmarnowane , bo nie mogły się udać ;(

Do góry