Ale chyba lepiej wiedzieć. Jeśli okazuje się że jest chora klinika niszczy takie zarodki od razu?Każdą blastocystę możesz zbadać. To od Ciebie zależy ile, ale wiadomo, że im więcej, tym lepiej, pod względem finansowym i wewnętrznego spokoju. Część tych blastocyst, zwłaszcza ok 40 jest chora
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Ja nie brałam nic, jedynie co polecam to dłuższą tunikę, sukienke... U mnie są takie spódnice przezroczyste, że szkoda gadać, za każdym razem mam tunikę ewentualnie sukienke. I skarpetki, przynajmniej mi jest zawsze zimno tamJutro transfer!!! Czy ja mam brać koszulkę i skarpety jak przy punkcji?? Niby nie dostałam takich wytycznych ale skoro mam leżeć na sali zabiegowej po to chyba bym musiała nie?
Orchidea33
Jasne, ze lepiej. Jesli tylko Cie stac to mozna od razu wszystkie zbadac. Chorych klinika nie moze zniszczyc, prawo nie pozwala. U mnie w klinice chore zarodki oddaje sie im, tak jakby do adopcji, oni biora na siebie koszt mrozenia. Wiadomo, ze nikt ich nie moze adoptowac ale tez nie Ty je utrzymujesz.Ale chyba lepiej wiedzieć. Jeśli okazuje się że jest chora klinika niszczy takie zarodki od razu?
Łooo mąż następne badania z typu mega cennik a czy u Was też czynnik męski jest jeśli mogę spytać, pewnie dziewczyny wiedzą ale ja tu krótkotak badamy bo mamy tylko 1 zarodek. Tak wiem ze on tam przyjmuje bo go spotkaliśmy na korytarzu. Resztę badań już mam poza histero
Orchidea33
Jak bralas cos na punkcje to wez teraz to samo lezy sie na tym samym foteluJutro transfer!!! Czy ja mam brać koszulkę i skarpety jak przy punkcji?? Niby nie dostałam takich wytycznych ale skoro mam leżeć na sali zabiegowej po to chyba bym musiała nie?
W sumie nie wiem czy likować czy nie bo dobrze że znaleźli ale mniej dobrze że nie do końca wyleczalne. Ale bądź dobrej myśli, trzymam kciuki za jutro.Dziewczyny jak u was? Tzn. Chodzi mi o sezon chorobowy... Bo u mnie co druga osoba chora... Myślałam że mnie to ominie, a jednak się nie udało od piątku ciągły ból gardła, masakrę mialam ( pierwszy raz od dawna tak długo mnie gardło bolało ) a teraz mam wrażenie że płuca wypluje zaraz, i nos cały zakatarzony prawie cały dzień w łóżku pod kołdra telepie się z zimna, chodź za oknem ludzie w krótkich rękawach chodzili oczywoscie głupia ja (pracocjoliczka) cały czas się zastanawiam czy brać zwolnienie czy nie... Mam wyrzuty ze zachorowałam :/ ogólnie dostałam wyniki z rezonansu iiiii mam coś mi tam wynaleźli... Oczywoscie dzięki Bogu nie muszę mieć żadnej operacji ani nic..
Gorsza strona że tego nie można całkowicie wyleczyć, moge jedynie sprawić aby mniej bolało... Jutro idę do lekarza i się wszystkiego dowiem. Trzymajcie kciuki
bazylia128
Wszystko to samo i jeszcze KIRYa jakie robiłaś ?
No coś Ty! Masakra jakaś też. Czyli jakieś takie dziwne akcje. W sumie rozumiem ale nie rozumiem. Jeśli chore to dla kogo mrozić. Jeszcze kompletnie nowe dla mnie więc będę Was terroryzować głupimi pytaniami pewnie.Jasne, ze lepiej. Jesli tylko Cie stac to mozna od razu wszystkie zbadac. Chorych klinika nie moze zniszczyc, prawo nie pozwala. U mnie w klinice chore zarodki oddaje sie im, tak jakby do adopcji, oni biora na siebie koszt mrozenia. Wiadomo, ze nikt ich nie moze adoptowac ale tez nie Ty je utrzymujesz.
Orchidea33
No ale takie prawo. Nic nie zmienisz. Dobrze, ze chociaż nie trzeba za nie placic.No coś Ty! Masakra jakaś też. Czyli jakieś takie dziwne akcje. W sumie rozumiem ale nie rozumiem. Jeśli chore to dla kogo mrozić. Jeszcze kompletnie nowe dla mnie więc będę Was terroryzować głupimi pytaniami pewnie.
Tak w temacie ostatnio do nas dzwonili, ze rok sie konczy to sie smialam do meza, ze dzwonili: hotel dla dzieci trzeba oplacic
reklama
Evela.6
Do trasferu nie przebierasz się w koszulkę. Zakładasz jednorazowa kiecke przed wejściem na sake zabiegową i tyle. Przynajmniej w Invicta.Jutro transfer!!! Czy ja mam brać koszulkę i skarpety jak przy punkcji?? Niby nie dostałam takich wytycznych ale skoro mam leżeć na sali zabiegowej po to chyba bym musiała nie?
Podziel się: