reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama

Załączniki

• IMG_4368.jpg
    IMG_4368.jpg
    191 KB · Wyświetleń: 84
Dziewczyny jak u was? Tzn. Chodzi mi o sezon chorobowy... Bo u mnie co druga osoba chora... Myślałam że mnie to ominie, a jednak się nie udało😔😔😔 od piątku ciągły ból gardła, masakrę mialam ( pierwszy raz od dawna tak długo mnie gardło bolało 🙈) a teraz mam wrażenie że płuca wypluje zaraz, i nos cały zakatarzony 😔😔😔😔 prawie cały dzień w łóżku pod kołdra telepie się z zimna, chodź za oknem ludzie w krótkich rękawach chodzili 😱😱😱😱 oczywoscie głupia ja (pracocjoliczka) cały czas się zastanawiam czy brać zwolnienie czy nie... Mam wyrzuty ze zachorowałam :/ ogólnie dostałam wyniki z rezonansu 😁 iiiii mam coś mi tam wynaleźli... Oczywoscie dzięki Bogu nie muszę mieć żadnej operacji ani nic..
Gorsza strona że tego nie można całkowicie wyleczyć, moge jedynie sprawić aby mniej bolało... 😔 Jutro idę do lekarza i się wszystkiego dowiem. Trzymajcie kciuki 😘😘😘😘😘

Jak dziewczynki niedziela minęła ?
A dziekuje, dobrze :) dzis rano mialam masakre. Bo moj kochany maz stwierdzil, ze lodowka za glosno chodzi i chcial ja naprawic. W zwiazku z tym, ze nasza lodówka jest w zabudowie to musielismy wszystko wyciagnac... pozniej cos tam porobil. No i co? Oczywiscie stwierdziłam, ze skoro juz wszystko razem z polkami jest wyciągnięte to umyje ja.. i tak zeszlo mi do poludnia 🤦‍♀️😂 pozniej relaksowalam sie na balkonie pod kocykiem i z książką :). Teraz pije winko i ogladam tv. A Ty jak tam? :)

O to rzeczywiście niedziela pełna wrażeń[emoji6] Jeszcze roboty sobie wynalazłaś[emoji6] Ja cały dzień praktycznie przemuliłam . Już mam takie ciśnienie że wszystko mnie wkurza oczywiście oberwało się jedynej osobie która ze mną mieszka [emoji1787]Jutro jadę rano na betę i już głowa mi pęka na pół [emoji134]. Teraz jeszcze siatkówkę obejrzę bo już nie wiem co mam ze sobą zrobić . Jutro też babka z urlopu wraca od kredytów i ma składać wniosek dla nas do dwóch banków żeby mieszkanie kupić . Tzn mieszkanie już na oku i zaliczka wpłacona ale reszty kasy nie ma [emoji1787]
A dziekuje, dobrze :) dzis rano mialam masakre. Bo moj kochany maz stwierdzil, ze lodowka za glosno chodzi i chcial ja naprawic. W zwiazku z tym, ze nasza lodówka jest w zabudowie to musielismy wszystko wyciagnac... pozniej cos tam porobil. No i co? Oczywiscie stwierdziłam, ze skoro juz wszystko razem z polkami jest wyciągnięte to umyje ja.. i tak zeszlo mi do poludnia [emoji2356][emoji23] pozniej relaksowalam sie na balkonie pod kocykiem i z książką :). Teraz pije winko i ogladam tv. A Ty jak tam? :)

O to rzeczywiście niedziela pełna wrażeń[emoji6] Jeszcze roboty sobie wynalazłaś[emoji6] Ja cały dzień praktycznie przemuliłam . Już mam takie ciśnienie że wszystko mnie wkurza oczywiście oberwało się jedynej osobie która ze mną mieszka [emoji1787]Jutro jadę rano na betę i już głowa mi pęka na pół [emoji134]. Teraz jeszcze siatkówkę obejrzę bo już nie wiem co mam ze sobą zrobić . Jutro też babka z urlopu wraca od kredytów i ma składać wniosek dla nas do dwóch banków żeby mieszkanie kupić . Tzn mieszkanie już na oku i zaliczka wpłacona ale reszty kasy nie ma [emoji1787]
No wynalazlam ale powiem Ci, ze szkoda mi bylo, ze juz wyjete wszystko. To stwierdziłam, ze umyje. Bedzie z głowy ;)
Jutro trzymam kciuki za bete ✊✊✊ odnosnie zlosci. no co zrobisz.. jak byl pod reka to musialo jemu sie oberwac ;)
Widze, ze jutro dzien pelen wrażeń :) kredyt to lepiej scala niz malzenstwo 😂

reklama
Tak, możesz wybrać ile chcesz badać i wybierasz które. Tylko jakość zarodka nie równa się zdrowy genetycznie. Więc potem dylemat, które testować. Może ewentualnie te najsłabsze bym zostawiła na koniec
Czyli wszystkie zarodki przed takim badaniem jeszcze ocenią że dokładnie wiadomo które jakieś są jakości?

Do góry