bazylia128
Fanka BB :)
BadacieA jakie badania robiliście. No pasikonikw APC też przyjmuje. Bądźcie immunologie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BadacieA jakie badania robiliście. No pasikonikw APC też przyjmuje. Bądźcie immunologie?
tak badamy bo mamy tylko 1 zarodek. Tak wiem ze on tam przyjmuje bo go spotkaliśmy na korytarzu. Resztę badań już mam poza histeroBadacie
A dziekuje, dobrze dzis rano mialam masakre. Bo moj kochany maz stwierdzil, ze lodowka za glosno chodzi i chcial ja naprawic. W zwiazku z tym, ze nasza lodówka jest w zabudowie to musielismy wszystko wyciagnac... pozniej cos tam porobil. No i co? Oczywiscie stwierdziłam, ze skoro juz wszystko razem z polkami jest wyciągnięte to umyje ja.. i tak zeszlo mi do poludnia pozniej relaksowalam sie na balkonie pod kocykiem i z książką . Teraz pije winko i ogladam tv. A Ty jak tam?Jak dziewczynki niedziela minęła ?
Jprdl jakie tam są ceny. Ja specjalnie pojechalam do gyncentrum i prawie za polowe zrobilam te samw badania tylko troche inaczej sie nazywaja.tak badamy bo mamy tylko 1 zarodek. Tak wiem ze on tam przyjmuje bo go spotkaliśmy na korytarzu. Resztę badań już mam poza histero
A dziekuje, dobrze dzis rano mialam masakre. Bo moj kochany maz stwierdzil, ze lodowka za glosno chodzi i chcial ja naprawic. W zwiazku z tym, ze nasza lodówka jest w zabudowie to musielismy wszystko wyciagnac... pozniej cos tam porobil. No i co? Oczywiscie stwierdziłam, ze skoro juz wszystko razem z polkami jest wyciągnięte to umyje ja.. i tak zeszlo mi do poludnia [emoji2356][emoji23] pozniej relaksowalam sie na balkonie pod kocykiem i z książką . Teraz pije winko i ogladam tv. A Ty jak tam?
a jakie robiłaś ?Jprdl jakie tam są ceny. Ja specjalnie pojechalam do gyncentrum i prawie za polowe zrobilam te samw badania tylko troche inaczej sie nazywaja.
No wynalazlam ale powiem Ci, ze szkoda mi bylo, ze juz wyjete wszystko. To stwierdziłam, ze umyje. Bedzie z głowyO to rzeczywiście niedziela pełna wrażeń[emoji6] Jeszcze roboty sobie wynalazłaś[emoji6] Ja cały dzień praktycznie przemuliłam . Już mam takie ciśnienie że wszystko mnie wkurza oczywiście oberwało się jedynej osobie która ze mną mieszka [emoji1787]Jutro jadę rano na betę i już głowa mi pęka na pół [emoji134]. Teraz jeszcze siatkówkę obejrzę bo już nie wiem co mam ze sobą zrobić . Jutro też babka z urlopu wraca od kredytów i ma składać wniosek dla nas do dwóch banków żeby mieszkanie kupić . Tzn mieszkanie już na oku i zaliczka wpłacona ale reszty kasy nie ma [emoji1787]
Czyli wszystkie zarodki przed takim badaniem jeszcze ocenią że dokładnie wiadomo które jakieś są jakości?Tak, możesz wybrać ile chcesz badać i wybierasz które. Tylko jakość zarodka nie równa się zdrowy genetycznie. Więc potem dylemat, które testować. Może ewentualnie te najsłabsze bym zostawiła na koniec