reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Prolaktyna super zarówno na czczo jak i po obciążeniu TSH też dobre [emoji106][emoji106][emoji106] Jesteś przebadana wzdłuż i w szerz przed tym transferem [emoji16][emoji16][emoji16] Super że niczego nie pomijają [emoji106][emoji106][emoji106] A sobota pracowita znowu weszłam do ogródka i przyniosłam tyle warzyw że od rana przetwory robię [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957] Teraz tylko mam dylemat co z brokułami zrobić bo przyniosłam 6 jakieś pomysły? Wcześniej już trochę zamroziłam [emoji16][emoji16][emoji16]
Dzieki ❤❤ bo tsh w sumie też nie do konca pewna bylam ;) tak wlasnie mam wrazenie :D ze w sumie chyba mam przebadane wszystko to co potrzeba :) oby pomoglo ✊
Zazroszcze Ci ogrodka... ja mieszkam w bloku i mogę po balkonie pochodzić jak cos ;) rodzice teraz wyprowadzaja sie za miasto to pewnie do nich bede w przyszlym roku jezdzic na warzywa 😁 co do brokula to nie pomoge... ja do tarty go glownie wykorzystuje. Moze jakas zupa krem do sloikow? Później tylko odgrzejesz.

reklama
Super ,że masz dzieciątko,a pamiętasz może ,czy po podaniu zarodków w 3 dobie odczuwałaś coś,jakieś bóle?Kiedy najszybciej robiłaś test i bete?Ja jestem teraz 8dpt 3 dniowca ,i tak myślę kiedy zrobić test,bo wczoraj robiłam ,ale nic nie wyszło,rano mnie zakorciło,i też nic nie bylo,ale później spojrzałam na ten test po kilku godz i była podbarwiona druga jasniutka kreska.
Testu nie robilam dopiero bete w 14 dniu-tak kazal lekarz.Jakos w 4-5 dniu(juz dokladnie nie pamietam)mialam w nocy taki bol brzucha ze zalalam sie potem i nie moglam ruszyc.To byl bol taki jak na okres tylko 100razy gorszy.Od tamtej pory bol brzucha towarzyszyl mi przez miesiac z roznym nasileniem.
Powodzenia👍👍

Super wynik trzy już na zimowisku i jeszcze szansa na 7, oby wszystkie się poprawnie rozwinęły [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Kochana nie ma szans, żeby tak było, tylko 3 jeszcze jakoś rokują , pozostałe 4 są słabe morfologicznie. Myślę zdrowo rozsądkowo i liczę na 1 bądź 2. Będzie mi przykro, jak nic już więcej nie ruszy, ale do badań mamy już 4 - jedna została jeszcze rozmrożona z poprzedniej stymulacji bo była dobra morfologicznie i pobrane zostały komórki.

Super ,że masz dzieciątko,a pamiętasz może ,czy po podaniu zarodków w 3 dobie odczuwałaś coś,jakieś bóle?Kiedy najszybciej robiłaś test i bete?Ja jestem teraz 8dpt 3 dniowca ,i tak myślę kiedy zrobić test,bo wczoraj robiłam ,ale nic nie wyszło,rano mnie zakorciło,i też nic nie bylo,ale później spojrzałam na ten test po kilku godz i była podbarwiona druga jasniutka kreska.
Kochanie ja kiedyś tu zrzucalam moje testy z kredkami, których nikt nie widział poza mną 😂

Testu nie robilam dopiero bete w 14 dniu-tak kazal lekarz.Jakos w 4-5 dniu(juz dokladnie nie pamietam)mialam w nocy taki bol brzucha ze zalalam sie potem i nie moglam ruszyc.To byl bol taki jak na okres tylko 100razy gorszy.Od tamtej pory bol brzucha towarzyszyl mi przez miesiac z roznym nasileniem.
Powodzenia👍👍
I co ci wtedy bazylka tłumaczyła? Ze będzie z tego piękna Miska ;) takie bóle to dobre zwiastuny;)

Kochana nie ma szans, żeby tak było, tylko 3 jeszcze jakoś rokują , pozostałe 4 są słabe morfologicznie. Myślę zdrowo rozsądkowo i liczę na 1 bądź 2. Będzie mi przykro, jak nic już więcej nie ruszy, ale do badań mamy już 4 - jedna została jeszcze rozmrożona z poprzedniej stymulacji bo była dobra morfologicznie i pobrane zostały komórki.
Nie przekreślają jeszcze tych walczących mogą okazać się siłaczami [emoji123][emoji123][emoji123]

Załączniki

• 20210904_180427.jpg
    20210904_180427.jpg
    985,4 KB · Wyświetleń: 125
A z tych 4 co już macie któryś na pewno musi być poprawny genetycznie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Dzieki [emoji173][emoji173] bo tsh w sumie też nie do konca pewna bylam ;) tak wlasnie mam wrazenie :D ze w sumie chyba mam przebadane wszystko to co potrzeba :) oby pomoglo [emoji110]
Zazroszcze Ci ogrodka... ja mieszkam w bloku i mogę po balkonie pochodzić jak cos ;) rodzice teraz wyprowadzaja sie za miasto to pewnie do nich bede w przyszlym roku jezdzic na warzywa [emoji16] co do brokula to nie pomoge... ja do tarty go glownie wykorzystuje. Moze jakas zupa krem do sloikow? Później tylko odgrzejesz.
Tak ogródek fajna sprawa, zwłaszcza o tej porze roku jak są zbiory bo wiosną jak się tylko chwasty rwie to gorzej[emoji2957][emoji2957][emoji2957] A przez ta stymulację i transfer to mój jest strasznie zaniedbany w tym roku ale cóż leczenie najważniejsze [emoji16][emoji16][emoji16] Ja tak czuję że to będzie twój udany transfer [emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry