reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Prolaktyna super zarówno na czczo jak i po obciążeniu TSH też dobre [emoji106][emoji106][emoji106] Jesteś przebadana wzdłuż i w szerz przed tym transferem [emoji16][emoji16][emoji16] Super że niczego nie pomijają [emoji106][emoji106][emoji106] A sobota pracowita znowu weszłam do ogródka i przyniosłam tyle warzyw że od rana przetwory robię [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957] Teraz tylko mam dylemat co z brokułami zrobić bo przyniosłam 6 jakieś pomysły? Wcześniej już trochę zamroziłam [emoji16][emoji16][emoji16]
Dzieki ❤❤ bo tsh w sumie też nie do konca pewna bylam ;) tak wlasnie mam wrazenie :D ze w sumie chyba mam przebadane wszystko to co potrzeba :) oby pomoglo ✊
Zazroszcze Ci ogrodka... ja mieszkam w bloku i mogę po balkonie pochodzić jak cos ;) rodzice teraz wyprowadzaja sie za miasto to pewnie do nich bede w przyszlym roku jezdzic na warzywa 😁 co do brokula to nie pomoge... ja do tarty go glownie wykorzystuje. Moze jakas zupa krem do sloikow? Później tylko odgrzejesz.

reklama
Super ,że masz dzieciątko,a pamiętasz może ,czy po podaniu zarodków w 3 dobie odczuwałaś coś,jakieś bóle?Kiedy najszybciej robiłaś test i bete?Ja jestem teraz 8dpt 3 dniowca ,i tak myślę kiedy zrobić test,bo wczoraj robiłam ,ale nic nie wyszło,rano mnie zakorciło,i też nic nie bylo,ale później spojrzałam na ten test po kilku godz i była podbarwiona druga jasniutka kreska.
Testu nie robilam dopiero bete w 14 dniu-tak kazal lekarz.Jakos w 4-5 dniu(juz dokladnie nie pamietam)mialam w nocy taki bol brzucha ze zalalam sie potem i nie moglam ruszyc.To byl bol taki jak na okres tylko 100razy gorszy.Od tamtej pory bol brzucha towarzyszyl mi przez miesiac z roznym nasileniem.
Powodzenia👍👍

Super wynik trzy już na zimowisku i jeszcze szansa na 7, oby wszystkie się poprawnie rozwinęły [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Kochana nie ma szans, żeby tak było, tylko 3 jeszcze jakoś rokują , pozostałe 4 są słabe morfologicznie. Myślę zdrowo rozsądkowo i liczę na 1 bądź 2. Będzie mi przykro, jak nic już więcej nie ruszy, ale do badań mamy już 4 - jedna została jeszcze rozmrożona z poprzedniej stymulacji bo była dobra morfologicznie i pobrane zostały komórki.

Super ,że masz dzieciątko,a pamiętasz może ,czy po podaniu zarodków w 3 dobie odczuwałaś coś,jakieś bóle?Kiedy najszybciej robiłaś test i bete?Ja jestem teraz 8dpt 3 dniowca ,i tak myślę kiedy zrobić test,bo wczoraj robiłam ,ale nic nie wyszło,rano mnie zakorciło,i też nic nie bylo,ale później spojrzałam na ten test po kilku godz i była podbarwiona druga jasniutka kreska.
Kochanie ja kiedyś tu zrzucalam moje testy z kredkami, których nikt nie widział poza mną 😂

Testu nie robilam dopiero bete w 14 dniu-tak kazal lekarz.Jakos w 4-5 dniu(juz dokladnie nie pamietam)mialam w nocy taki bol brzucha ze zalalam sie potem i nie moglam ruszyc.To byl bol taki jak na okres tylko 100razy gorszy.Od tamtej pory bol brzucha towarzyszyl mi przez miesiac z roznym nasileniem.
Powodzenia👍👍
I co ci wtedy bazylka tłumaczyła? Ze będzie z tego piękna Miska ;) takie bóle to dobre zwiastuny;)

Kochana nie ma szans, żeby tak było, tylko 3 jeszcze jakoś rokują , pozostałe 4 są słabe morfologicznie. Myślę zdrowo rozsądkowo i liczę na 1 bądź 2. Będzie mi przykro, jak nic już więcej nie ruszy, ale do badań mamy już 4 - jedna została jeszcze rozmrożona z poprzedniej stymulacji bo była dobra morfologicznie i pobrane zostały komórki.
Nie przekreślają jeszcze tych walczących mogą okazać się siłaczami [emoji123][emoji123][emoji123]

Załączniki

• 20210904_180427.jpg
    20210904_180427.jpg
    985,4 KB · Wyświetleń: 123
A z tych 4 co już macie któryś na pewno musi być poprawny genetycznie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Dzieki [emoji173][emoji173] bo tsh w sumie też nie do konca pewna bylam ;) tak wlasnie mam wrazenie :D ze w sumie chyba mam przebadane wszystko to co potrzeba :) oby pomoglo [emoji110]
Zazroszcze Ci ogrodka... ja mieszkam w bloku i mogę po balkonie pochodzić jak cos ;) rodzice teraz wyprowadzaja sie za miasto to pewnie do nich bede w przyszlym roku jezdzic na warzywa [emoji16] co do brokula to nie pomoge... ja do tarty go glownie wykorzystuje. Moze jakas zupa krem do sloikow? Później tylko odgrzejesz.
Tak ogródek fajna sprawa, zwłaszcza o tej porze roku jak są zbiory bo wiosną jak się tylko chwasty rwie to gorzej[emoji2957][emoji2957][emoji2957] A przez ta stymulację i transfer to mój jest strasznie zaniedbany w tym roku ale cóż leczenie najważniejsze [emoji16][emoji16][emoji16] Ja tak czuję że to będzie twój udany transfer [emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry