Ejjj, jeszcze się nie łamiemy . Ciągle wszystko jest możliwe . Ale całkowicie rozumiem co czujesz . Pamiętaj, że ja ze swojej najgorszej stymulacji mam obcego w brzuchuDziewczyny jestem załamana. Na ostatnim USG były 22 pęcherzyki a dzisiaj pobrano tylko 13 i jeszcze nie wiadomo ile będzie dojrzałych. Czyli znowu lipa. Ku.rwa znowu nic z tego nie będzie
reklama
eij
Fanka BB :)
Domyślam się że nie jest ci łatwo. Tamta dziewczyna też miała 40 lat wcześniej też miałaś nasienie dawcy?U mnie jakość też do dupy, mam 40 lat to co innego niż 4 komórki u 20-paro latki. To moja 5 stymulacja więc wiem co mówię. Do tej pory z 53 pobranych komórek miałam tylko 2 zarodki więc te 13 dupy nie urywa.
Oby były chociaż dojrzałe
Ja lat 38.W zeszlym roku 37 amh-szkoda gadac.Pobrali mi w pierwszej stymulacji 4 komorki-ogolnie lipa.Przy drugiej 5 komrek.Z dwoch podanych w 3 dobie jedna sie przyjela i teraz wlasnie spi mi na piersi a jeden zarodek czeka na mnie cierpliwie zamrozony.Nie poddawaj sieU mnie jakość też do dupy, mam 40 lat to co innego niż 4 komórki u 20-paro latki. To moja 5 stymulacja więc wiem co mówię. Do tej pory z 53 pobranych komórek miałam tylko 2 zarodki więc te 13 dupy nie urywa.
Orchidea33
Jak tam mija Wam sobota? Oczywiście trzymalam mocno kciuki za dzisiejsze pobrania . Mam nadzieje, ze wszystko bylo ok dopiero teraz mam czas, zeby do Was zajrzec. Robilam dzis badania i wyszlo mi:
Tsh 2.03
Prolaktyna na czczo 5.60 ng/ml
Prolaktyna po MCP 8.91 ng/ml
Zastanawiam sie czy po MCP jest dobry wynik? Tylko niecale 2x wzrosla.
I troche za duze chyba tsh jak na tabletki... choć nadal w normie. No nie wiem :/
Dzieki! ❤
Tsh 2.03
I troche za duze chyba tsh jak na tabletki... choć nadal w normie. No nie wiem :/
Dzieki! ❤
bazylia128
Oooo moja siuska się odezwałaJa lat 38.W zeszlym roku 37 amh-szkoda gadac.Pobrali mi w pierwszej stymulacji komorki-ogolnie lipa.Przy drugiej 5 komrek.Z dwoch podanych w 3 dobie jedna sie przyjela i teraz wlasnie spi mi na piersi a jeden zarodek czeka na mnie cierpliwie zamrozony.Nie poddawaj sie
JestemMama!
Kochana podczas ostatniej stymulacji mi też pobrali 13, pamiętam jak mnie poczieszalyscie ze 13 to dobry wynik! Pamiętaj że liczy się jakość a nie ilość. Juz jedna tu taka była, dalej z nami jest właśnie z obcym w brzuszku tak, tak dobrze myślisz chodzi o @fredka84. Pamiętam jak by to było wczoraj jak mówiła że nic z tego, że zarodki przestały się dzielić, że nic nie zamrozili i co, nim się obejrzymy będzie rodzic Głowa do góry maleńka! Ja wiem ze ciężko jest myśleć pozytywnie po tym co przeszłaś, wiem że spodziewałaś się większej ilości komórek, wiem jak wielka nadzieję pokładasz w tej stymulacji. Ale, pamiętaj że chodzi o jakość a nie o ilość!!!! Jestem z tobą myślami zacznij myśleć pozytywnie, pamiętam że to o czym myślimy przyciągamy to!! Ja wiem ze w tych 13'stu wspaniałych jest Twoje maleństwo, które za jakiś czas będzie do Ciebie wołać Mamo, mamusiu!! Przytulam mocnoU mnie jakość też do dupy, mam 40 lat to co innego niż 4 komórki u 20-paro latki. To moja 5 stymulacja więc wiem co mówię. Do tej pory z 53 pobranych komórek miałam tylko 2 zarodki więc te 13 dupy nie urywa.
mala_Mi 80
Już raz mieliśmy dawcę i był z tego 1 zarodekDomyślam się że nie jest ci łatwo. Tamta dziewczyna też miała 40 lat wcześniej też miałaś nasienie dawcy?
bazylia128
@mala_Mi 80 weszlam dzisiaj żeby sprawdzić jak ci poszło. Trochę mnie dziwi twoje nastawienie. 13 komórek!!!! Wow !!! Przecież to jest bardzo dużo. Ja najwięcej że stymulacji miałam 8. Kiedyś z pierwszej stymulacji miałam 5 I 5 się zapolodnilo do stadium pięknej blastocysty i wiesz co z tego? 5 transferów do duuui....py. Z drugiej stymulacji 8 komórek 1 blastka i mam Natalke rozumiem ze masz wysokie AMH? To stad slaba jakosc komorek? Ja tez sie z tym borykalam u mnie AMH ponad 9. No nic. Czekamy, jesteś zmęczona dużo emocji dlatego się boisz. Nasienie dawcy będzie to po 3 sobie powinny dać rade. Trzyyyymaj się dupko już czas na Ciebie
Prolaktyna po obciążeniu jest ok bo norma po obciążeniu może być jak się nie mylę do max 5 razy podwyszona [emoji6] brało się kiedyś Bromergonik [emoji1787]a o normach TSH to nie nie wypowiem bo nie znam się zbytnio ja Eutyrox 50 łykam
Jak tam mija Wam sobota? Oczywiście trzymalam mocno kciuki za dzisiejsze pobrania [emoji110][emoji110][emoji110]. Mam nadzieje, ze wszystko bylo ok dopiero teraz mam czas, zeby do Was zajrzec. Robilam dzis badania i wyszlo mi:
Tsh 2.03
Dzieki! [emoji173]
reklama
Pięknie napisane [emoji3590]
Kochana podczas ostatniej stymulacji mi też pobrali 13, pamiętam jak mnie poczieszalyscie ze 13 to dobry wynik! Pamiętaj że liczy się jakość a nie ilość. Juz jedna tu taka była, dalej z nami jest właśnie z obcym w brzuszku [emoji85] tak, tak dobrze myślisz chodzi o @fredka84. Pamiętam jak by to było wczoraj jak mówiła że nic z tego, że zarodki przestały się dzielić, że nic nie zamrozili i co, nim się obejrzymy będzie rodzic [emoji7][emoji7][emoji85] Głowa do góry maleńka! Ja wiem ze ciężko jest myśleć pozytywnie po tym co przeszłaś, wiem że spodziewałaś się większej ilości komórek, wiem jak wielka nadzieję pokładasz w tej stymulacji. Ale, pamiętaj że chodzi o jakość a nie o ilość!!!! Jestem z tobą myślami [emoji3590] zacznij myśleć pozytywnie, pamiętam że to o czym myślimy przyciągamy to!! Ja wiem ze w tych 13'stu wspaniałych jest Twoje maleństwo, które za jakiś czas będzie do Ciebie wołać Mamo, mamusiu!! Przytulam mocno [emoji847][emoji847][emoji847][emoji847][emoji3590]
Podziel się: