Przykro mi też, ale myślę, że będziesz miała trochę dojrzałych, jeszcze nie załamuj się, bo nie wiemy jaki jest tego finał. Dalej trzymam kciuki za Ciebie, niezmiernie Ci kibicuje, pamiętaj, że masz nasienie dawcy. Musisz wierzyć, że wśród komórek zdrowy oocyt, który zapoczątkuje ciążeDziewczyny jestem załamana. Na ostatnim USG były 22 pęcherzyki a dzisiaj pobrano tylko 13 i jeszcze nie wiadomo ile będzie dojrzałych. Czyli znowu lipa. Ku.rwa znowu nic z tego nie będzie
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Ehhh, nie mam już siły na to wszystkoPrzykro mi też, ale myślę, że będziesz miała trochę dojrzałych, jeszcze nie załamuj się, bo nie wiemy jaki jest tego finał. Dalej trzymam kciuki za Ciebie, niezmiernie Ci kibicuje, pamiętaj, że masz nasienie dawcy. Musisz wierzyć, że wśród komórek zdrowy oocyt, który zapoczątkuje ciąże
Wiem Kochana, próbuje wczuc się w Twoją sytuację i rozumiem Cię bardzo. Znam Twoją historie i wiem, że nie jedna z nas by się poddała, ja na pewno ... Ale nie myśl jeszcze o całkowitej porażce, tak jak pisałam wcześniej masz nasienie dawcy, mam nadzieję, że ono tutaj zrobi dobrą robotę i uzyskasz zdrowy zarodek będziemy śledzić rozwój spokojnego lotu do domkuEhhh, nie mam już siły na to wszystko
magda_lena85
Nic się nie przejmuj! Ja miałam 13 i 6 się prawidłowo zapłodniło! Wprawdzie finalnie będę powtarzać stymulację ale moje AMH to padakaEhhh, nie mam już siły na to wszystko
Kochana Ty jesteś dla mnie przykładem jak bardzo można walczyć jak bardzo się starać i ile mieć w sobie siły. Jeszcze nie przekreślaj tej próby.Ehhh, nie mam już siły na to wszystko
Hankaa
Kochana nie łam się, potrzebujemy tylko jednej komórki, bądź dobrej myśli. Ja mocno Ci kibicujeEhhh, nie mam już siły na to wszystko
eij
Liczy się jakość a nie ilość. Wystarczy jedna piękna silna blastka. Masz aż 13 pęcherzyków. Ja leżałam na sali z dziewczyną której pobrali 4 pęcherzyki.... A 13 to wcale nie mało. Także kopniak w tyłek, głowa do góry trzymamy kciuki za piękne blastkiDziewczyny jestem załamana. Na ostatnim USG były 22 pęcherzyki a dzisiaj pobrano tylko 13 i jeszcze nie wiadomo ile będzie dojrzałych. Czyli znowu lipa. Ku.rwa znowu nic z tego nie będzie
eij
Ale my mamy siły za Ciebie także odpcznij weź jakaś dobrą książkę i uwierz że to się uda. W końcu nie po to tyle się stymulowałas na darmo. A jeśli masz nasienie dawcy, które jest mega przebadane i mega silne to połowa sukcesuEhhh, nie mam już siły na to wszystko
mala_Mi 80
U mnie jakość też do dupy, mam 40 lat to co innego niż 4 komórki u 20-paro latki. To moja 5 stymulacja więc wiem co mówię. Do tej pory z 53 pobranych komórek miałam tylko 2 zarodki więc te 13 dupy nie urywa.Liczy się jakość a nie ilość. Wystarczy jedna piękna silna blastka. Masz aż 13 pęcherzyków. Ja leżałam na sali z dziewczyną której pobrali 4 pęcherzyki.... A 13 to wcale nie mało. Także kopniak w tyłek, głowa do góry trzymamy kciuki za piękne blastki
Oby były chociaż dojrzałe
reklama
mala_Mi 80
Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie i miłe słowa. Jesteście kochane ❤. Ja sobie teraz chwilę popłaczę i pójdę dalej. Przecież mam już wprawę
Podziel się: