Nawet tak nie myśl, że się nie rozmrozi, bo to jest znikomy procent,bardzo rzadko tak się zdarza. Jesteś młodą osobą, więc nie zakładaj, że dziecko będzie chore, takie zarodki najczęściej są zdrowe. Myśl pozytywnie, ja do transferu podchodziłam z wielką radością, życzę Ci tego samegoW poniedziałek mam transfer i bardzo się stresuję. Niby wiem co i jak ale strach mnie oblewa... Boję się, że się nie rozmrozi, że się nie zagnieździ, że będzie chore...
Jak sobie z tym radzić?
5 dniowa blastka kiedy najwcześniej testować?
reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Zaczekaj z tymi stresami do oczekiwania na betę. To jest dopieroW poniedziałek mam transfer i bardzo się stresuję. Niby wiem co i jak ale strach mnie oblewa... Boję się, że się nie rozmrozi, że się nie zagnieździ, że będzie chore...
Jak sobie z tym radzić?
Najszybciej to 6 dpt.
Aaaa i nie przejmuj się rozmrozeniem. Jakiej klasy masz blastki?
eij
Nie poradzisz sobie niestety stres zawsze nam towarzyszy bez względu na jakim etapie jesteśmy u mnie beta była wiarygodna 7 dpt.W poniedziałek mam transfer i bardzo się stresuję. Niby wiem co i jak ale strach mnie oblewa... Boję się, że się nie rozmrozi, że się nie zagnieździ, że będzie chore...
Jak sobie z tym radzić?
Ja dziś 9 dzień ale jeszcze nie byłam [emoji134]boje się [emoji17]
Nie poradzisz sobie [emoji2957] niestety stres zawsze nam towarzyszy bez względu na jakim etapie jesteśmy [emoji6] u mnie beta była wiarygodna 7 dpt.
eij
No coś Ty!!!!! Ja bym nie wytrzymała, podziwiamJa dziś 9 dzień ale jeszcze nie byłam [emoji134]boje się [emoji17]
Hankaa
Dziewczyny zaczynam się trochę shizowac.. odebrałam wyniki krwi przed zabiegiem.. widzę tu jakieś odchyły. Myślicie że punkcja odbędzie się mimo to? Kompletnie się na tym nie znam a mój lekarz nie odpisuje.
Załączniki
Ja już jestem na skraju ale tak bardzo się boję . Jeszcze syfy mi zaczęły wyskakiwać to już lot sobie wbijam [emoji134][emoji134]
No coś Ty!!!!! Ja bym nie wytrzymała, podziwiam [emoji6]
Pozwoliłam sobie wrócić do Twojego posta bo wiesz co niby karmię go tymi suplami ale o jakich dawkach w ogóle mówimy. Bo Wit c 1000 bierze teraz tez a inne? Jak to dawkować kurde. A i jeszcze mowil że po tych wszystkich suplach ciągle lata do kibelka w sumie chyba przelatuje przez niego. A jeszcze wam pozwolę sobie na taką prywatę a co mi tam mam nadzieję że mnie nie zlinczujecie-mowił że jego jajka w nocy jak śpi( a śpi teraz bez majciochów ) to zauważył że ma często między nogami schowane i je tam grzeje skubany. Ale mówi że nie kontroluje tego gdzie się chowają jak śpi. Normalnie gotuje tych żołnierzy!Jasne, że warto suplementy brać. Może akurat pomogą. Mój mąż prawie 2 lata brał wit C 1000, koenzym Q10, wit E, selen, cynk, kwas foliowy, L-karnityne, Omega 3, jakiś czas mace .
Może warto też zastosować dietę na poprawę nasienia. Zerknij sobie na Akademi Plodnosci. Dziewczyny tam mają fajne' diety płodności '
Trzymam kciuki [emoji8]
Justi92
Nie to nie infekcja, to jest typowy biały taki właśnie przezroczysty śluz jak zawsze przy owu miałam tylko jest go od groma więcej. Rozmawiałam z siostrą i mówiła że i przy pierwszej i drugiej ciąży też tak miała i że to normalne że ponoć związane jest to z zmiana hormonów. Nic mi się nie dzieje i czuje się o dziwo dzisiaj bardzo dobrze więc nie będę narazie panikować :-)Moim zdaniem powinnas sie skontaktować z lekarzem. Zazwyczaj taki sluz swiadczy o infekcji. Pewnie w ciazy podobnie..
Ostatnia edycja:
reklama
Vinszka
Poważnie? Ja bym nie wytrzymała do tego czasu.Ja dziś 9 dzień ale jeszcze nie byłam [emoji134]boje się [emoji17]
Podziel się: