reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie to nie infekcja, to jest typowy biały taki właśnie przezroczysty śluz jak zawsze przy owu miałam tylko jest go od groma więcej. Rozmawiałam z siostrą i mówiła że i przy pierwszej i drugiej ciąży też tak miała i że to normalne że ponoć związane jest to z zmiana hormonów. Nic mi się nie dzieje i czuje się o dziwo dzisiaj bardzo dobrze więc nie będę narazie panikować :-)
To uspokoilas mnie :)

reklama
To uspokoilas mnie :)
Ja siebie też 🤪 a Ty jak tam jak samopoczucie dzisiaj? Ja to dziś miałam przejścia 🤣🤣🤣 przywieźli mi nowo zakupiona zmywarkę, zamówiłam i zapłaciłam z podłączeniem. Tak mi podłączyli ze w trakcie uszkodzili mi węża od gazu, który zaczol się ulatniać🙄oczywiście ja odrazu wpadłam w panikę bo strasznie boję się gazu, naprawili, wymienili jakieś uszczelki i 70zl musiałam zapłacić za naprawe tego co oni zepsuli.. 🥴 Tak mi za***Cię podłączyli zmywarkę ze cała kuchnie miałam zalaną 🤨 a jak zadzwoniłam że zrobili partactwo to usłyszałam że mam sobie sama poradzić.... 🙈 ZWARIOWAŁAM 🤣🤣🤣 Jak zawsze jestem osobą wybuchową i pyskata tak tym razem słowem się nie odezwałam tylko się rozłączyłam bo aż się wystraszyłam o dzidzie bo tak strasznie się zdenerwowałam... I w chwili obecnej mam zmywarkę, która nie działa bo nie jest podłączona 🤣🤣😤😤😤🥴🙄

4ba, 3bb,3bb. Powiedziała, że ta jedna jest super dobra, a te dwie bardzo dobre.. Chociaż czytając Was mam wrażenie, że nie są takie dobre..
Zaczekaj z tymi stresami do oczekiwania na betę. [emoji2960][emoji16] To jest dopiero [emoji567]

Najszybciej to 6 dpt.

Aaaa i nie przejmuj się rozmrozeniem. Jakiej klasy masz blastki?

Ja siebie też 🤪 a Ty jak tam jak samopoczucie dzisiaj? Ja to dziś miałam przejścia 🤣🤣🤣 przywieźli mi nowo zakupiona zmywarkę, zamówiłam i zapłaciłam z podłączeniem. Tak mi podłączyli ze w trakcie uszkodzili mi węża od gazu, który zaczol się ulatniać🙄oczywiście ja odrazu wpadłam w panikę bo strasznie boję się gazu, naprawili, wymienili jakieś uszczelki i 70zl musiałam zapłacić za naprawe tego co oni zepsuli.. 🥴 Tak mi za***Cię podłączyli zmywarkę ze cała kuchnie miałam zalaną 🤨 a jak zadzwoniłam że zrobili partactwo to usłyszałam że mam sobie sama poradzić.... 🙈 ZWARIOWAŁAM 🤣🤣🤣 Jak zawsze jestem osobą wybuchową i pyskata tak tym razem słowem się nie odezwałam tylko się rozłączyłam bo aż się wystraszyłam o dzidzie bo tak strasznie się zdenerwowałam... I w chwili obecnej mam zmywarkę, która nie działa bo nie jest podłączona 🤣🤣😤😤😤🥴🙄
A dziekuje, dobrze :) uspokoilam sie wczoraj na wizycie ;) Teraz czekam cierpliwie na transfer (na tyle na ile da sie, co jakis sie stresuje 🤪) Jutro ide zrobic tsh i prolaktyne z obciazeniem, zeby lekarz mial w czwartek swieze wyniki :).
Wcale Ci sie nie dziwie, ze sie wkurzylas! Ja to chyba wyszlabym z siebie jakby mi cos takiego zrobili 😳. Dosc, ze czlowiek płaci to jeszcze takie partactwo robia! Mieli podlaczyc jedno a zespuli drugie 😡 nie rozumiem czemu musialas zaplacic za to co oni zepsuli. Ale dobrze zrobilas, ze sie nie klocilas bo Wam mogloby zaszkodzic a oni i tak by sobie nic z tego nie zrobili... moze meza popros, zeby skladal reklamacje? Bo skoro zapłaciliscie za podlaczenie to niech to zrobia porzadnie albo kase oddadza 😡

Pozwoliłam sobie wrócić do Twojego posta bo wiesz co niby karmię go tymi suplami ale o jakich dawkach w ogóle mówimy. Bo Wit c 1000 bierze teraz tez a inne? Jak to dawkować kurde. A i jeszcze mowil że po tych wszystkich suplach ciągle lata do kibelka 😂 w sumie chyba przelatuje przez niego. A jeszcze wam pozwolę sobie na taką prywatę a co mi tam mam nadzieję że mnie nie zlinczujecie-mowił że jego jajka w nocy jak śpi( a śpi teraz bez majciochów ) to zauważył że ma często między nogami schowane i je tam grzeje skubany. Ale mówi że nie kontroluje tego gdzie się chowają jak śpi. 😱 Normalnie gotuje tych żołnierzy!
U nas maz brał tabletki zgodnie z informacja na ulotce. Nie przekraczalismy tych dawek.
Co do drugiego ;) nie sadze, ze przegrzewa sie w nocy skoro śpi bez bielizny. No my tez po transferze mamy sie nie przegrzewac i nie chodzimy w rozkroku ;) wiec takie spanie moim zdaniem nie szkodzi mu. Juz nie ma bielizny, wiec ta temperatura ciala jest nizsza. Ewentualnie moze lzejsza koldra jak macie gruba? Tylko tez, zeby sie nie przeziebil ;)

Ja czekam do wtorku [emoji41] to będzie 14dpt.

Ale to czekanie nie należy do najlatwiejszych [emoji85]
Ja zrobiłam dziś test,po południu , jest to 7dpt.Nie mogłam już wytrzymać,wynik negatywny.Rano zrobię na świeżo ,a co tam.I tak nie nastawiam się,że taki 3 dniowy sie udał.Potem po prostu nie będę tak rozczarowana.Może też chcę wiedzieć ,czy się udalo czy nie,bo za kilka dni mam termin kolonoskopi,wtedy gdybym była to muszę szybko przełożyć termin,a jak nie, będę załatwiać wolne na zabieg. Trzymam kochana kciuki za twoją betę i testowanie,podziwiam cię kochana,że tyle czekasz.Mi kiedyś przy blastocyście w 6dpt wyszedł test z moczu cienka druga kreska,na drugi dzień beda 25,więc trzymam kciuki za tego mojego też kropusia,żeby jutro dał znać,czy mieszka jeszcze😊

Ja zrobiłam dziś test,po południu , jest to 7dpt.Nie mogłam już wytrzymać,wynik negatywny.Rano zrobię na świeżo ,a co tam.I tak nie nastawiam się,że taki 3 dniowy sie udał.Potem po prostu nie będę tak rozczarowana.Może też chcę wiedzieć ,czy się udalo czy nie,bo za kilka dni mam termin kolonoskopi,wtedy gdybym była to muszę szybko przełożyć termin,a jak nie, będę załatwiać wolne na zabieg. Trzymam kochana kciuki za twoją betę i testowanie,podziwiam cię kochana,że tyle czekasz.Mi kiedyś przy blastocyście w 6dpt wyszedł test z moczu cienka druga kreska,na drugi dzień beda 25,więc trzymam kciuki za tego mojego też kropusia,żeby jutro dał znać,czy mieszka jeszcze😊
Zrób jutro rano sikańca, może ten popołudniowy to faktycznie oszukaniec. Chociaż ja się nie znam, gdyż betę robiłam zawsze 9dpt, a potem sikańca na pamiątkę. Trzymam ✊, z tego co pamiętam to ty też po przejściach jak ja, tzn poronieniach .

reklama
U nas maz brał tabletki zgodnie z informacja na ulotce. Nie przekraczalismy tych dawek.
Co do drugiego ;) nie sadze, ze przegrzewa sie w nocy skoro śpi bez bielizny. No my tez po transferze mamy sie nie przegrzewac i nie chodzimy w rozkroku ;) wiec takie spanie moim zdaniem nie szkodzi mu. Juz nie ma bielizny, wiec ta temperatura ciala jest nizsza. Ewentualnie moze lzejsza koldra jak macie gruba? Tylko tez, zeby sie nie przeziebil ;)
OK w sumie właśnie sprawdziłam tak dokupowalam tych wszystkich specyfiki z czasem pierwszy wynik na początku czerwca zanim się ogarnelismy i zaczął coś brać była połowa czerwca na początku tylko proxeed, zanim wprowadziłam mu całą litanie supli może z miesiąc dopiero więc myślę że nawet nie zaczęły jeszcze skutkować w ogóle. Tak czytając Was wszystkie ciągle coś dokupowalam. To glutation to astaksantyne, potem kwas liponowy i teraz zrobiło się dużo.20.09 badanie nasienia. Zobaczymy czy w ogóle ruszy. badamy ogólne i fragmentację.
A z tym spaniem jest ciepłolubny więc walczyłam żeby letnia cieniutka kołderka była. 😉

Do góry