reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A dziekuje, dobrze :) uspokoilam sie wczoraj na wizycie ;) Teraz czekam cierpliwie na transfer (na tyle na ile da sie, co jakis sie stresuje 🤪) Jutro ide zrobic tsh i prolaktyne z obciazeniem, zeby lekarz mial w czwartek swieze wyniki :).
Wcale Ci sie nie dziwie, ze sie wkurzylas! Ja to chyba wyszlabym z siebie jakby mi cos takiego zrobili 😳. Dosc, ze czlowiek płaci to jeszcze takie partactwo robia! Mieli podlaczyc jedno a zespuli drugie 😡 nie rozumiem czemu musialas zaplacic za to co oni zepsuli. Ale dobrze zrobilas, ze sie nie klocilas bo Wam mogloby zaszkodzic a oni i tak by sobie nic z tego nie zrobili... moze meza popros, zeby skladal reklamacje? Bo skoro zapłaciliscie za podlaczenie to niech to zrobia porzadnie albo kase oddadza 😡
O jejku kiedy to zleciało kiedy masz planowany transfer? Wiesz ja już nie chce mieć z tym sklepem i tymi ludźmi nic wspólnego i nie chce już ich pomocy. Mąż że szwagrem mi to zamontują tylko jakieś części muszą kupić 🥴

reklama
O jejku kiedy to zleciało kiedy masz planowany transfer? Wiesz ja już nie chce mieć z tym sklepem i tymi ludźmi nic wspólnego i nie chce już ich pomocy. Mąż że szwagrem mi to zamontują tylko jakieś części muszą kupić 🥴
W czwartek wszystko sie dowiem :) ide na usg bo 11dc wiec mysle, ze tak ok 17.09 pewnie wypadnie transfer :).
A jak maz zamontuje to pewnie :) niech sie poczuje, ze uratowal rodzine ;)

Dziewczyny ja zaczynam dopiero naszą historię z in vitro. W środę dowiedziałam się że nie ma dla nas innej szansy tylko in vitro. Czynnik męski definitywnie kiepskie nasienie. Każde wasze słowo czytam bardzo dokładnie bo zastanawiam się co nas czeka. Jeszcze te wszystkie nazwy mnie przerażają. 😱 A Wy jesteście takie dzielne.

Ja zrobiłam dziś test,po południu , jest to 7dpt.Nie mogłam już wytrzymać,wynik negatywny.Rano zrobię na świeżo ,a co tam.I tak nie nastawiam się,że taki 3 dniowy sie udał.Potem po prostu nie będę tak rozczarowana.Może też chcę wiedzieć ,czy się udalo czy nie,bo za kilka dni mam termin kolonoskopi,wtedy gdybym była to muszę szybko przełożyć termin,a jak nie, będę załatwiać wolne na zabieg. Trzymam kochana kciuki za twoją betę i testowanie,podziwiam cię kochana,że tyle czekasz.Mi kiedyś przy blastocyście w 6dpt wyszedł test z moczu cienka druga kreska,na drugi dzień beda 25,więc trzymam kciuki za tego mojego też kropusia,żeby jutro dał znać,czy mieszka jeszcze[emoji4]
Może jeszcze za szybko na 3 dniowego żeby testować ?

Trzymam mimo wszystko kciuki [emoji110][emoji8]

Ja zrobiłam dziś test,po południu , jest to 7dpt.Nie mogłam już wytrzymać,wynik negatywny.Rano zrobię na świeżo ,a co tam.I tak nie nastawiam się,że taki 3 dniowy sie udał.Potem po prostu nie będę tak rozczarowana.Może też chcę wiedzieć ,czy się udalo czy nie,bo za kilka dni mam termin kolonoskopi,wtedy gdybym była to muszę szybko przełożyć termin,a jak nie, będę załatwiać wolne na zabieg. Trzymam kochana kciuki za twoją betę i testowanie,podziwiam cię kochana,że tyle czekasz.Mi kiedyś przy blastocyście w 6dpt wyszedł test z moczu cienka druga kreska,na drugi dzień beda 25,więc trzymam kciuki za tego mojego też kropusia,żeby jutro dał znać,czy mieszka jeszcze😊
Dziewczyno 7dpt 3 dniowego zarodka i to jeszcze z popołudniowego moczu 🤦‍♀️ Złamałaś dzisiaj wszystkie zasady 😂😂😂 Poczekaj z tym testem chociaż do 9dpt a najlepiej zrób betę w poniedziałek ✊✊✊

Dziewczyny ja zaczynam dopiero naszą historię z in vitro. W środę dowiedziałam się że nie ma dla nas innej szansy tylko in vitro. Czynnik męski definitywnie kiepskie nasienie. Każde wasze słowo czytam bardzo dokładnie bo zastanawiam się co nas czeka. Jeszcze te wszystkie nazwy mnie przerażają. 😱 A Wy jesteście takie dzielne.
Też będziesz dzielna, bo nie będziesz miała innego wyjścia 😉
Będzie dobrze ✊

reklama
W czwartek wszystko sie dowiem :) ide na usg bo 11dc wiec mysle, ze tak ok 17.09 pewnie wypadnie transfer :).
A jak maz zamontuje to pewnie :) niech sie poczuje, ze uratowal rodzine ;)
To świetne wiadomości 😍 jejku jak ja się cieszę pomodlę się do św Rity w twojej intencji ❤️❤️❤️ trzymam już ogromne kciuki za Was ✊✊❣️❣️❣️
Wiesz z tym moim mężem to tak nie do końca... On kupi a szwagier porządnie zamontuje - Mój mógłby spowodować kolejne podtopienie kuchni 🤣🙈

Do góry