reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak te 'wzdecia' to zdecydowanie jajniki. Mój brzych wyglądał jakbym w ciąży byla ake jajniki miały po 12cm i skórę miałam mega napieta.dopiero po tyg od punkcji mnie puściło ale ja hiperke zaliczylam i miałam bardzo dużo płynów .jakieś kroplówki mi dawali w szpitalu. Jedzcie dużo białka i nie przemęczajcie się.
O tym się później się zapomina jeśli tylko efekt stymulacji jest zadowalajacy.bedzie pięknie dziewczyny [emoji3590]
Ja żeby nie panikowac z bólu tłumaczyłam sobie, że poród będzie bardziej bolesny wuec muszę przez to przejsc [emoji6][emoji6]
Byłaś w szpitalu z powodu hiperki? Ja się wybieram we wtorek do pracy 😬

Dziołchy helpnijcie miiiii 🥺
Przyszły wyniki crtf i azf męża ;)
W skrócie 5 transferów, 1 pozytywna beta, z tego ciuuunża.
w ciąży problemy z łożyskiem - przodujące brzeżne, krwiak, pępowina dwunaczyniowa. Czy to może tłumaczyć ?

Załączniki

• 128642A5-BF6F-4A7E-909A-B8BC21E6CCAF.jpeg
    128642A5-BF6F-4A7E-909A-B8BC21E6CCAF.jpeg
    267,3 KB · Wyświetleń: 85
  • DC606F65-01D8-4A32-B78F-F046B5C2FEF6.jpeg
    DC606F65-01D8-4A32-B78F-F046B5C2FEF6.jpeg
    180,1 KB · Wyświetleń: 97
Byłaś w szpitalu z powodu hiperki? Ja się wybieram we wtorek do pracy [emoji51]
Niektóre dziewczyny naprawdę dobrze się czują po punkcji.
Ja pracowałam zdalnie pierwsze 2 dni po punkcji ale nie ukrywam, że walczyłam sama ze sobą bo ból był okropny. Poszłam na kontrol do Ginekologa i wysłał mnie na oddział bo okazało się, że mam hiperke[emoji2368] tam dali mi tylko jakieś kroplówki i kazali leżeć.
U mnie było b.wysokie ryzyko hipetki od razu bo moje AMH to prawie 12 i mimo minimalnej dawki leków nie uniknęliśmy tego.

:o@bazylia128 Tyyyyy szczęściara 😱 gratuluje z całego serca 😘
Matkoooo Sandra 😂 😂 😂 ja to na początku płakałam bo u nas dużo zmian, no i boję się ciąży że tak szybko A jeszcze bardziej porodu ;) byłam w takim szoku że u lekarza krzyczałam. Pojechałam bo myślałam że mam jakąś infekcje albo że stresu Aon mi pokazuje pikajace serduszko 😱 kto by pomyślał co? Wiem że ty z całego serca ;) trzymam też za Ciebie kciuki. Ja za tydzień dowiem się kto tam we mnie mieszka ;)

Niektóre dziewczyny naprawdę dobrze się czują po punkcji.
Ja pracowałam zdalnie pierwsze 2 dni po punkcji ale nie ukrywam, że walczyłam sama ze sobą bo ból był okropny. Poszłam na kontrol do Ginekologa i wysłał mnie na oddział bo okazało się, że mam hiperke[emoji2368] tam dali mi tylko jakieś kroplówki i kazali leżeć.
U mnie było b.wysokie ryzyko hipetki od razu bo moje AMH to prawie 12 i mimo minimalnej dawki leków nie uniknęliśmy tego.
Najważniejsze że już jest to za Tobą.. takie to wszystko skomplikowane... U mnie amh 2,95

reklama
Do góry