reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak te 'wzdecia' to zdecydowanie jajniki. Mój brzych wyglądał jakbym w ciąży byla ake jajniki miały po 12cm i skórę miałam mega napieta.dopiero po tyg od punkcji mnie puściło ale ja hiperke zaliczylam i miałam bardzo dużo płynów .jakieś kroplówki mi dawali w szpitalu. Jedzcie dużo białka i nie przemęczajcie się.
O tym się później się zapomina jeśli tylko efekt stymulacji jest zadowalajacy.bedzie pięknie dziewczyny [emoji3590]
Ja żeby nie panikowac z bólu tłumaczyłam sobie, że poród będzie bardziej bolesny wuec muszę przez to przejsc [emoji6][emoji6]
Byłaś w szpitalu z powodu hiperki? Ja się wybieram we wtorek do pracy 😬

Dziołchy helpnijcie miiiii 🥺
Przyszły wyniki crtf i azf męża ;)
W skrócie 5 transferów, 1 pozytywna beta, z tego ciuuunża.
w ciąży problemy z łożyskiem - przodujące brzeżne, krwiak, pępowina dwunaczyniowa. Czy to może tłumaczyć ?

Załączniki

• 128642A5-BF6F-4A7E-909A-B8BC21E6CCAF.jpeg
    128642A5-BF6F-4A7E-909A-B8BC21E6CCAF.jpeg
    267,3 KB · Wyświetleń: 79
  • DC606F65-01D8-4A32-B78F-F046B5C2FEF6.jpeg
    DC606F65-01D8-4A32-B78F-F046B5C2FEF6.jpeg
    180,1 KB · Wyświetleń: 88
Byłaś w szpitalu z powodu hiperki? Ja się wybieram we wtorek do pracy [emoji51]
Niektóre dziewczyny naprawdę dobrze się czują po punkcji.
Ja pracowałam zdalnie pierwsze 2 dni po punkcji ale nie ukrywam, że walczyłam sama ze sobą bo ból był okropny. Poszłam na kontrol do Ginekologa i wysłał mnie na oddział bo okazało się, że mam hiperke[emoji2368] tam dali mi tylko jakieś kroplówki i kazali leżeć.
U mnie było b.wysokie ryzyko hipetki od razu bo moje AMH to prawie 12 i mimo minimalnej dawki leków nie uniknęliśmy tego.

:o@bazylia128 Tyyyyy szczęściara 😱 gratuluje z całego serca 😘
Matkoooo Sandra 😂 😂 😂 ja to na początku płakałam bo u nas dużo zmian, no i boję się ciąży że tak szybko A jeszcze bardziej porodu ;) byłam w takim szoku że u lekarza krzyczałam. Pojechałam bo myślałam że mam jakąś infekcje albo że stresu Aon mi pokazuje pikajace serduszko 😱 kto by pomyślał co? Wiem że ty z całego serca ;) trzymam też za Ciebie kciuki. Ja za tydzień dowiem się kto tam we mnie mieszka ;)

Niektóre dziewczyny naprawdę dobrze się czują po punkcji.
Ja pracowałam zdalnie pierwsze 2 dni po punkcji ale nie ukrywam, że walczyłam sama ze sobą bo ból był okropny. Poszłam na kontrol do Ginekologa i wysłał mnie na oddział bo okazało się, że mam hiperke[emoji2368] tam dali mi tylko jakieś kroplówki i kazali leżeć.
U mnie było b.wysokie ryzyko hipetki od razu bo moje AMH to prawie 12 i mimo minimalnej dawki leków nie uniknęliśmy tego.
Najważniejsze że już jest to za Tobą.. takie to wszystko skomplikowane... U mnie amh 2,95

reklama
Do góry