reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jutro punkcja, dzisiaj czuje ciężki lekko twardy brzuch, obawiam się hiperki bo jest taka opcja..
Ja miałam brzuch jak balon, jajnik kuły 3 dni non stop, ale hiperki nie miałam. Bądź dobrej myśli, jedz białko, pij wodę. Może to po prostu relacja organizmu na stymulację. Trzymam kciuki za jutro 😀

reklama
Ja miałam brzuch jak balon, jajnik kuły 3 dni non stop, ale hiperki nie miałam. Bądź dobrej myśli, jedz białko, pij wodę. Może to po prostu relacja organizmu na stymulację. Trzymam kciuki za jutro 😀
Mam nadzieję że pójdzie wszystko zgodnie z planem bo oszaleje hehe :) po gonapeptylu tak się zaczęło, więc możliwe

Ja miałam mrozaczka właśnie z obawy o hiperke 😉 ale mi lekarz już przed stymulacją przedstawił taki plan więc od początku wiedziałam że będę miała odroczony. A Twój co mówi?
Właśnie to samo.. że może być odroczony, ale dowiem się w dniu punkcji jak wygląda sytuacja :)

Bolą mnie nogi,ciągną,dziś zaczęło mnie coś pokłuwać w macicy,tak jak pierwsze 2 dni po transferze, ale teraz bardziej odczuwam, no i zauważyłam dziś ,że swędzą mnie i troszkę bolą piersi.Nie brałam l4 ,chodzę do pracy,co ma być to będzie ,tak sobie powiedzieliśmy.Za pierwszym razem dmuchałam i leżałam plackiem po transferze,mimo to straciłam dziecko,teraz jeśli będzie silne,to myślę ,że przeżyje i sie zadomowi.Coś mam przeczucia ,że może się udać ten 3 dniowy zarodek,ale jeśli się tak nie stanie,to i tak nie poddamy się.Bedziemy walczyć dalej🥰A ty jak się czujesz kochana?
Dziś już 6dpt prawda? Planujesz betę w poniedziałek?
Ja tu bardzo mocno trzymam kciuki od soboty 😉 mocno mocno!!!

Czuję się w pełni ciążowo:
Mdłości ✔️
Okrutny posmak w buzi ✔️
Senność ✔️
Palacz na reklamie z bobasem ✔️
A nawet wczoraj 🤮 też zaliczyłam.

Cześć Dziewczynki, od wtorku jestem tak zabiegana i tyle mam pracy, że nie mam jak Was czytać, strasznie dużo stron nadrukowałyście 🙈🙈🙈mam nadzieję, że wszystko idzie po Waszej myśli i jest dobrze, dzidzie rosną❤️, transfery się udają i w ogóle jest spoko 💪, ja mam jutro 5 dobę hodowli, także czekam spokojnie na wiadomości. Mój mąż nie może wysiedzieć😂 aż dziwne... i pisał już do embriologów w 2 dobie, co tam słychowita 😂na 23 komórki zostało poprawnie zapłodnionych 16, no to jestem ciekawa co jutro będzie 🙈sporo odpadnie, tak jak przy pierwszej stymulacji. Miłego dnia 😘

reklama
Oby zostało jak najwięcej [emoji3590]taka tam drużyna piłkarska [emoji6]znam skądś tą niecierpliwość [emoji6]
Cześć Dziewczynki, od wtorku jestem tak zabiegana i tyle mam pracy, że nie mam jak Was czytać, strasznie dużo stron nadrukowałyście [emoji85][emoji85][emoji85]mam nadzieję, że wszystko idzie po Waszej myśli i jest dobrze, dzidzie rosną[emoji3590], transfery się udają i w ogóle jest spoko [emoji123], ja mam jutro 5 dobę hodowli, także czekam spokojnie na wiadomości. Mój mąż nie może wysiedzieć[emoji23] aż dziwne... i pisał już do embriologów w 2 dobie, co tam słychowita [emoji23]na 23 komórki zostało poprawnie zapłodnionych 16, no to jestem ciekawa co jutro będzie [emoji85]sporo odpadnie, tak jak przy pierwszej stymulacji. Miłego dnia [emoji8]

Do góry