reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Eh, tego się obawiałam :(

A miałaś wcześniej stymulacje przy naturalnych staraniach? Ja miałam kilkukrotnie stymulacje aromkiem 2x dziennie i nie miałam nigdy problemów.
Do inseminacji miałam stymulację Aromek 3x1. Ale mimo obaw lekarza nie miałam hiperki mimo dużej ilości pobranych pęcherzyków. Ale też jadłam dużo białka i piłam wodę.

reklama
Dziewczyny jutro punkcja, dzisiaj czuje ciężki lekko twardy brzuch, obawiam się hiperki bo jest taka opcja..
Przy twoim amh i takich dawkach leków "raczej" nie powinnaś mieć hiperki. Brzuch jest twardy i duży, bo jajniki są mocno powiększone przy takiej ilości komórek. Mnie od rana też brzuch boli, nawet jak leżę.
Obserwuj się, jakby coś się działo to kontaktuj się z lekarzem. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

Dziewczyny czy któraś była by chętna na kwas foliowy z Solgara ? Wyśle za darmo. w opakowaniu oryginalnym jest 100 sztuk w moim 99 bo jedna wzięłam zaczym mi Folian przyszedł z apteki [emoji6]

reklama
Przy twoim amh i takich dawkach leków "raczej" nie powinnaś mieć hiperki. Brzuch jest twardy i duży, bo jajniki są mocno powiększone przy takiej ilości komórek. Mnie od rana też brzuch boli, nawet jak leżę.
Obserwuj się, jakby coś się działo to kontaktuj się z lekarzem. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
To moja pierwsza stymulacja więc strach ogarnia.. myślisz że mogę też coś wziąć na wzdęcia np?

Do góry