mala_Mi 80
Fanka BB :)
Invicta GdańskArtvimed w Krakowie, a Ty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Invicta GdańskArtvimed w Krakowie, a Ty?
A jakie dawki leków miałaś i co weźmiesz dzisiaj jako ostatni zastrzyk?12ty ale wynik z wczoraj z 11
Witaj. Ja mam niedoczynność Choruje już na to 18 lat. Bierzesz Euthyrox albo Letrox? Jeśli tak to w jakich dawkach? Jeśli jest nisko to trzeba koniecznie zmniejszyć dawki ....Tylko że ja nie mam za wysoko tylko za nisko. Poniżej 1
Niedrozne to one są, były czy chole...ra wie jakie ale nawet słynny lekarz z Lublina od udrazniania niempodjal się tego u mnie tłumacząc że po zapaleniach jakie przeszlam tam nawet rzeski nie działają więc nie ma sensu uwierz mi że jak pisałam posta o ciąży na ciężarówka nie mogłam uwierzyć że pisałam o sobie. Na początku ciągle zdawałam sobie pytanie dlaczego nie przydarzyło nam.sie coś takiego wcześniej, dlaczego musieliśmy tyle przejść. Ale szybko przyprowadzilam się do porządku. Przecież dzięki temu mamy cudowna córkę i niczego nie chciała bym zmienić. Dziewczyny nie rezygnujcie że spraw lozkowych, dajcie sobie szansęPamiętam, że któraś z dziewczyn ci pisała, że jeszcze może się okazać że te jajowody wcale takie niedrożne nie są Czy to nie przypadkiem @motylek24 wykrakała
Hej kochana kropek zabrany?Jak się czujesz?Dzięki
Mam zaćmę, nie pamiętam tego dnia zupełnie ...jak punkcje pamiętam co do minuty tak o transferze nic a nic
Mi w 1 ciąży w 20 tygodniu lekarz powiedział że mam "patologicznie mały brzuch ", zapytałam tylko czy z dzieckiem wszystko ok, i tyle, taki urok . Rodziłam reż z małym brzuszkiemHej. Dziewczynki w którym miesiącu widać wam było brzuszek? Jestem w 20tc3d i mam bardzo mały brzuch. Trochę mnie to martwi, byłam na usg połówkowym, mała waży 322g i lekarz nie miał zastrzeżeń. Wkrecam sobie czy to widocznie taka moja uroda?
Nie no coś ty ... Czekam na wyniki immunologiczne ogólnie nie jest za wesoło bo w każdych wynikach coś mi wychodzi ... Czekam jeszcze na wyniki NK i umawiam się do immunologa na kontrolę ... Ale nie chce o tym za bardzo myśleć bo aż ciary mam na samą myśl ... Myślę że w tym roku już do transferu nie podejdę... Dopiero po nowym roku ... Najprawdopodobniej czekają mnie szczepienia ... Ale to się okaże za około 2 tygodnieJesteś w ciąży? Super, bardzo się cieszę
Moja koleżanka tez miała niedrożne jajowody, pierwsza ciąża in vitro, poród naturalny, za pół roku ciąża naturalna lekarz mówił że czasami zdarza się że po naturalnym porodzie jajowody potrafią się udrożnićPamiętam, że któraś z dziewczyn ci pisała, że jeszcze może się okazać że te jajowody wcale nie takie niedrożne Czy to nie przypadkiem @motylek24 wykrakała