reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pamiętam, że któraś z dziewczyn ci pisała, że jeszcze może się okazać że te jajowody wcale takie niedrożne nie są 😂😂😂 Czy to nie przypadkiem @motylek24 wykrakała 🤔
Niedrozne to one są, były czy chole...ra wie jakie :) ale nawet słynny lekarz z Lublina od udrazniania niempodjal się tego u mnie tłumacząc że po zapaleniach jakie przeszlam tam nawet rzeski nie działają więc nie ma sensu ;) uwierz mi że jak pisałam posta o ciąży na ciężarówka nie mogłam uwierzyć że pisałam o sobie. Na początku ciągle zdawałam sobie pytanie dlaczego nie przydarzyło nam.sie coś takiego wcześniej, dlaczego musieliśmy tyle przejść. Ale szybko przyprowadzilam się do porządku. Przecież dzięki temu mamy cudowna córkę i niczego nie chciała bym zmienić. Dziewczyny nie rezygnujcie że spraw lozkowych, dajcie sobie szansę:)

Powiem Wam ze dobrze ze przyszłam. Zmodyfikowal mi leki. W zwiazku z tym, ze na schratchingu bylo cienkie endometrium to napisal, ze jak bedzie wolno przyrastac to wlew 5 dni przed. Zastrzyki zmienil na od 2dc. I informacja o ktorej nie mialam zielonego pojecia. Jakby nie daj Boze sie nie udalo to mam za 10 tygodni allo mlr zrobic i do niego przyjsc. Bo musi zobaczyć czy w ogole organizm zareagowal.
Edit: nie 2dc a 2dpt ;)

Ostatnia edycja:
Hej. Dziewczynki w którym miesiącu widać wam było brzuszek? Jestem w 20tc3d i mam bardzo mały brzuch. Trochę mnie to martwi, byłam na usg połówkowym, mała waży 322g i lekarz nie miał zastrzeżeń. Wkrecam sobie czy to widocznie taka moja uroda?
Mi w 1 ciąży w 20 tygodniu lekarz powiedział że mam "patologicznie mały brzuch ", zapytałam tylko czy z dzieckiem wszystko ok, i tyle, taki urok . Rodziłam reż z małym brzuszkiem 😉

Jesteś w ciąży? Super, bardzo się cieszę:)
Nie no coś ty ... Czekam na wyniki immunologiczne 🙈 ogólnie nie jest za wesoło bo w każdych wynikach coś mi wychodzi ... Czekam jeszcze na wyniki NK i umawiam się do immunologa na kontrolę ... Ale nie chce o tym za bardzo myśleć bo aż ciary mam na samą myśl ... Myślę że w tym roku już do transferu nie podejdę... Dopiero po nowym roku ... Najprawdopodobniej czekają mnie szczepienia ... Ale to się okaże za około 2 tygodnie 😔
Ale tobie z całego serca gratuluje ❤️❤️❤️ cudownej Natalki i tego małego cudu co nosisz pod serduszkiem ❤️ Szczerze ( chodź wiem jak to zabrzmi ) bardzoooo ale to bardzo Ci zazdroszczę ❤️ dużo zdrówka dla was ❤️😘😘😘

Ostatnia edycja:
Pamiętam, że któraś z dziewczyn ci pisała, że jeszcze może się okazać że te jajowody wcale nie takie niedrożne 😂😂😂 Czy to nie przypadkiem @motylek24 wykrakała 🤔
Moja koleżanka tez miała niedrożne jajowody, pierwsza ciąża in vitro, poród naturalny, za pół roku ciąża naturalna 😀 lekarz mówił że czasami zdarza się że po naturalnym porodzie jajowody potrafią się udrożnić 😳😁

reklama
@Gonzi widzę cię 😜 Pamiętasz może wynik estradiolu do drugiego podglądu jajeczek? Jeśli się nie mylę, to miałaś robiony w 10ds.
Próbowałam odszukać na forum ale tyle tego jest że 😱

Do góry