Orchidea33
Fanka BB :)
A masz wzdety brzuch? Jakby Ci sie nie polepszalo to musisz isc ponownie na usg czy nie zwieksza Ci sie ilosc plynow w brzuchu. Jak wczoraj bylas i bylo ok to mysle, ze bedzie coraz lepiej.Dziewczyny czy po pick upie dostawałyście coś przeciwzapalnie? Mnie nadal boli brzuch. Byłam wczoraj na badaniach i usg bo się boję że coś jest nie tak. Na usg widać podobno normalne cechy po pobraniu. Powiększone jajniki i dużo płynu przed i za macicą. Martwię się bo nie plamię a codziennie ból jest taki sam. Jak ten płyn się wydostanie? Na wszelki wypadek zrobiłam też CRP i wyszło 2,7 a norma jest poniżej 5 więc pewnie nic mi nie dadzą na zapalenie. A strasznie się boję co tam się dzieje w środku. Napiszcie czy też miałyście takie objawy. Ja mam ból brzucha na środku brzucha i jak się kładę na boki to czuję ból.
Ale takie bolesci to normalne. Pokluli jajniki wiec sa teraz mega zmeczone. Ja kilka dni po pobraniu nie moglam sie zalatwic w ubikacji i kazdy ruch sprawial bol. Najwazniejsze to pilnowac, zeby brzuch nie byl coraz wiekszy i twardszy.