reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A powiem ci ,ze u nas nie bylo tematu.Zoska od razu ,ze wykapany ojciec,Lennart wyglada jak moj dorosly syn.Takze ,opcja ze sasiad ,czy cos...odpadla bardzo szybko🤣🤣🤣
Spoko, mój pierworodny syn nie jest jakoś do nas rodziców podobny, blondyn, niebieskie oczy.....ile ja głupich żartów o listonoszu się nasłuchałam :) dobrze, że syn nie jest z in vitro, bo serio miałabym wątpliwości czy w laboratorium sie nie pomylili.

reklama
Dziewczyny musze sie Wam pozalic :( nic nie wiem co dzis sie dzieje na forum, wiec przepraszam jesli nie pogratulowalam lub nie utulilam w zlej chwili :( ale od rana sie czuje fatalnie. Wstalam z bolem głowy, a pozniej od 9 wymiotuje jak kot. Teraz jest cos lepiej, gotuje ryz ale co pomysle o jedzeniu to mnie odrzuca 😐 nie wiem czy to mozliwe, ze to po wczorajszej narkozie?? Mialam juz przeciez punkcje robione i nic mi sie nie dzialo 🤔. Nie zjadlam tez nic wczoraj co mogłoby mi zaszkodzic... nie wiem czy ten ryz w siebie wepcham :(

Dziewczyny musze sie Wam pozalic :( nic nie wiem co dzis sie dzieje na forum, wiec przepraszam jesli nie pogratulowalam lub nie utulilam w zlej chwili :( ale od rana sie czuje fatalnie. Wstalam z bolem głowy, a pozniej od 9 wymiotuje jak kot. Teraz jest cos lepiej, gotuje ryz ale co pomysle o jedzeniu to mnie odrzuca 😐 nie wiem czy to mozliwe, ze to po wczorajszej narkozie?? Mialam juz przeciez punkcje robione i nic mi sie nie dzialo 🤔. Nie zjadlam tez nic wczoraj co mogłoby mi zaszkodzic... nie wiem czy ten ryz w siebie wepcham :(
Biedna 😞 Nie wiem, czy wczorajsza punkcja mogła się do tego przyczynić, może po prostu złapałaś jakaś jelitowkę. Przede wszystkim dużo pij, polecam elektrolity Litrosal z apteki świetnie nawadniają. Spróbuj coś małego wcisnąć na żołądek i śpij jak najwięcej. Oby szybko przeszło 😘

Biedna 😞 Nie wiem, czy wczorajsza punkcja mogła się do tego przyczynić, może po prostu złapałaś jakaś jelitowkę. Przede wszystkim dużo pij, polecam elektrolity Litrosal z apteki świetnie nawadniają. Spróbuj coś małego wcisnąć na żołądek i śpij jak najwięcej. Oby szybko przeszło 😘
Dzieki ❤ juz jest troszke lepiej. Pije wode i gorzka herbate. Zjadlam ten ryz na zoladek. Oby juz bylo ok. Leze i przysypiam co chwile. Może faktycznie to jakas jelitowka..

Panuje rotawirus. Bardzo dużo osób choruje. My tez mieliśmy w domu. Sąsiedzi itp. Może poproatu jelitowke złapałaś od kogos. Trzymaj soe

reklama
@fredka84 Ja dzisiaj zrobiłam badanie progesteronu wyszedł mi 28,30. Skontaktowałam się z profesorem i powiedział że mogę wdrożyć spowrotem duphaston dla mojego spokoju :-) więc wracam do proga 🤷
Kurde, leki jeszcze nie przyszły ale mogę ci odesłać jak są ci potrzebne. Tylko duphaston masz brać? A ja jego w ogóle nie brałam bo moja lekarka mówiła że oni odchodzą od tego leku i go nie przepisują 🤔. Ja sobie za tydzień zbadam proga jak mocz będę robić przed wizytą. Ja zawsze miałam zbyt małego proga, więc nie spodziewam się jakiego dużego wyniku. Dwa tygodnie temu miałam chyba 42🤔

Do góry