reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czy któraś z Was po transferze miała ból w dolnym odcinku pleców?

Kurde mnie po wcześniejszych transferach niby coś w tych plecach pobolewało ale w porównaniu z tym co czuje teraz to wtedy to był' pikuś '[emoji85]nie mogę sobie wygodnej pozycji znaleźć [emoji52]
Nie miałam. Jedyne co czułam to delikatny ból podbrzusza albo pulsujące jajniki, ale to na pewno przez ovitrelle

reklama
Ctfr i AZF masz na myśli? Lekarz nawet nie kazał ich nam badać bo mówił że to przy ologospermii a u nas plemników jest dużo ponad normę bo norma 39mln/ml a u nas 69 mln/ml. Myślisz że mimo to zbadać?
Ooo to faktycznie dużo. My mieliśmy małą liczebność więc nam kazano. Robiliśmy pakiet więc było tych mutacji od groma. Mnie też kazano zrobić i chwała Bogu, bo bym zachodziła w ciążę i roniła.

Każda historia inna. Uważam, że warto, ale to wszystko oparte na moich doświadczeniach.

Ostatnia edycja:
Laski, a ja wczoraj dostałam te pappa i oczywiście moja pani doktor @Aduś16 mi je tłumaczyła 😜. Jest podobno dobrze i mam się w końcu zacząć cieszyć. Jeszcze sobie pojechałam na USG bo mnie szajba brała i neoparin mi się kończył. I widziałam jak mały obcy skakał w brzuchu 🤩. I jedną rączką ruszał 🤩. To jest po prostu kosmos ❤️. Serio, mnie takie rzeczy nigdy nie wzruszały, oprócz małych kotków i piesków 😜. A tam siedziałam jak urzeczona ❤️. Mam nadzieję, że nikomu nie jest smutno jak to tak szczegółowo opisuję, ale wczoraj po prostu po tych wynikach byłam szczęśliwa ❤️

reklama
Laski, a ja wczoraj dostałam te pappa i oczywiście moja pani doktor @Aduś16 mi je tłumaczyła 😜. Jest podobno dobrze i mam się w końcu zacząć cieszyć. Jeszcze sobie pojechałam na USG bo mnie szajba brała i neoparin mi się kończył. I widziałam jak mały obcy skakał w brzuchu 🤩. I jedną rączką ruszał 🤩. To jest po prostu kosmos ❤️. Serio, mnie takie rzeczy nigdy nie wzruszały, oprócz małych kotków i piesków 😜. A tam siedziałam jak urzeczona ❤️. Mam nadzieję, że nikomu nie jest smutno jak to tak szczegółowo opisuję, ale wczoraj po prostu po tych wynikach byłam szczęśliwa ❤️
Werka Ty robiłaś szczęśliwa siódemkę 😁 masz prawo się cieszyć tym bardziej po takiej długiej drodze jaka przeszłaś ❤️ a to co teraz się dzieje w Twoim życiu i ciele jest najpiękniejszym okresem 🥰😍❤️❤️❤️

Do góry