Właśnie miałam dziś powiedzieć w pracy i kurde zaczęłam się wahac i serce mi wali . Jak myślicie, mogę już powiedzieć?Zasługujesz na to szczęście Fredka! [emoji3590]
Ciesz się każda chwila tej ciąży!
reklama
Syn przelał negatywne emocje na jedną a pozytywne na drugą jedną kocha a drugiej nienawidzi jak to 5 latek. Przecież nie można jednocześnie kochać i nie lubić. Ale to powinno przejść z wiekiem i obie będzie kochał i nienawidził chyba, ze coś pójdzie nie tak…Wow! Jazda bez trzymanki ale najwazniejsze ze dziewczyny zdrowe A Wy się wkoncu dotrzecie! Jak syn zareagował na siostry? A jak z KP ? Karmisz na zmianę?
Z cyca nie karnie trudno jest je synchronizować i ktoś musiałby mi na początku je podawać. A sama z synem w domu i dziecmi wiszącymi na cycku to trudny temat. Laktator mogę zdjąć w każdej chwili i poleciec do dzieci jak coś się dzieje. Poza tym one różnie jedzą, jedna zjada butle w 10 min a druga z 25min i ciężko byłoby mi je odbić. Chociaż jak mąż jest to Sabine karnie z cyca bo ona lubi :-) Ogółem wole siedzieć co 3-4 h na lakatorze, niż karmić piersią bo już nie ogarnęła bym nic. Poza tym to wcześniaki i muszę widziec ile jedza. Jeszcze witaminki to łatwiej do butli niż do dzioba i tak podwójnie… Butelek jest tyle, ze piętrowy sterylizator nie ogarnia:-( do karmienia, odciągania i tak przez pół roku mam nadzieje, ze dam rade.
W Końcu [emoji6]Niech tak już zostanie [emoji3590][emoji8]
Laski, a ja wczoraj dostałam te pappa i oczywiście moja pani doktor @Aduś16 mi je tłumaczyła [emoji12]. Jest podobno dobrze i mam się w końcu zacząć cieszyć. Jeszcze sobie pojechałam na USG bo mnie szajba brała i neoparin mi się kończył. I widziałam jak mały obcy skakał w brzuchu [emoji2956]. I jedną rączką ruszał [emoji2956]. To jest po prostu kosmos [emoji3590]. Serio, mnie takie rzeczy nigdy nie wzruszały, oprócz małych kotków i piesków [emoji12]. A tam siedziałam jak urzeczona [emoji3590]. Mam nadzieję, że nikomu nie jest smutno jak to tak szczegółowo opisuję, ale wczoraj po prostu po tych wynikach byłam szczęśliwa [emoji3590]
Artemida90
Fanka BB :)
Tez miałam takie nosowe problemy w ciąży taki urokA z innej beczki, od pewnego czasu tj od jakiś 2mc mam krwotoki z nosa(jedynie z prawej dziurki). Od 2tyg codziennie-nie jest to takie ciągle krwawienie tylko ewidentnie pęka mi naczynko i wylatuje skrzep i krew najczęściej obserwuję to rano jak wstaje ale w ciągu dnia też się zdarza powinnam się martwić? Przyjmuje żelazo bo mam anemie (ale to całe życie-taki mój urok małopłytkowości)
mala_Mi 80
No raczej Gadaj wszystkim, ciesz się i chwal bo to twoje szczęście. A jeśli masz stresa to zrób to w piątek, przez weekend emocje opadną i będzie normalnieWłaśnie miałam dziś powiedzieć w pracy i kurde zaczęłam się wahac i serce mi wali . Jak myślicie, mogę już powiedzieć?
Gonzi
Super Trzymam kciuki za kolejne tygodnie będzie dobrze musi być!!Laski, a ja wczoraj dostałam te pappa i oczywiście moja pani doktor @Aduś16 mi je tłumaczyła . Jest podobno dobrze i mam się w końcu zacząć cieszyć. Jeszcze sobie pojechałam na USG bo mnie szajba brała i neoparin mi się kończył. I widziałam jak mały obcy skakał w brzuchu . I jedną rączką ruszał . To jest po prostu kosmos . Serio, mnie takie rzeczy nigdy nie wzruszały, oprócz małych kotków i piesków . A tam siedziałam jak urzeczona . Mam nadzieję, że nikomu nie jest smutno jak to tak szczegółowo opisuję, ale wczoraj po prostu po tych wynikach byłam szczęśliwa
Cisza przed burzą oczywiście pozytywną burząDziś mamy pustkę w kalendarzu albo coś mnie ominęło? [emoji848]
Spokojnego i miłego dnia dziewczyny! [emoji3590]
Ja powiedziałam właśnie po prenatalnych i wynikach pappa [emoji3526]Właśnie miałam dziś powiedzieć w pracy i kurde zaczęłam się wahac i serce mi wali [emoji33]. Jak myślicie, mogę już powiedzieć?
Ruda08
Ja jak zwykle na końcu zanim ja Was doczytam to już jest 10 innych tematówPodsumowując - to jednak możliwe ze udaje się za pierwszym radem ale jak się nie uda to nie koniec świata bo i za 6 i za 7 może się udać. Dziekuje za odpowiedzi.
U mnie 4 transfer udany
W zeszłym miesiącu miałam 5, niestety nieudany
Ruda08
Fredzia ciesz się ciążą !! Zasługujesz na szczęścieWłaśnie miałam dziś powiedzieć w pracy i kurde zaczęłam się wahac i serce mi wali . Jak myślicie, mogę już powiedzieć?
Ja bym już powiedziała zresztą ja chyba to zrobiłam jakoś w 13/14 tc
reklama
eij
Przykro miJa jak zwykle na końcu zanim ja Was doczytam to już jest 10 innych tematów
U mnie 4 transfer udany
W zeszłym miesiącu miałam 5, niestety nieudany
Podziel się: