Dziewczyny pewnie pisze w złym miejscu ale trudno zrobiłam betę w 10 dpt bo nie moglam wytrzymać wiec zeszłam na dyżurze do laboratorium mam wynik 293mlU/ml i nie wiem czy powinnam już zacząć się cieszyćNie dokładaj nic
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Wow. Wysoki wynik! Moim zdaniem powinnas sie cieszyc ale zrob jeszcze za 2 dni drugi raz, zeby zobaczyc przyrost. GratulujeDziewczyny pewnie pisze w złym miejscu ale trudno zrobiłam betę w 10 dpt bo nie moglam wytrzymać wiec zeszłam na dyżurze do laboratorium mam wynik 293mlU/ml i nie wiem czy powinnam już zacząć się cieszyć
Lot i wbijanie sobie faz u mnie to podstawa[emoji1787]
Ja brałam cyclogest 3 x dziennie i bez spiny nie siedziałam z zegarkiem w ręku i odliczałam godzin . Czasem wypadło 9 , czasem 6 [emoji2977] Godzin Odstępu. Jak schodziłam z proga i miałam brać 2 razy dziennie to rano i wieczorem . Jak się obudziłam to o 7 jak później to później [emoji854] wieczorem tez czasem 21 czasem 22 . Naprawdę nie stresuj się tak co do godziny [emoji6]
Hahaha nic się nie stanie [emoji1787]
No ja bardzo na luzie biore te tabletki... jedzenie wyznacza czy to poranne, obiadowe czy wieczorne tabletki [emoji85]. Nie powinno sie chyba nic stac. U Ciebie jak w zegarku
annemarie
Jasne ze takpiekny wynikDziewczyny pewnie pisze w złym miejscu ale trudno zrobiłam betę w 10 dpt bo nie moglam wytrzymać wiec zeszłam na dyżurze do laboratorium mam wynik 293mlU/ml i nie wiem czy powinnam już zacząć się cieszyć
Aneczka85_01
Mam nadzieje ale zacznę się cieszyć dopiero po nst becieJasne ze takpiekny wynik
ja jestrm co prawda na cyklu mieszanym, natutalny ale biore estrofem, transfercw srode i ja pije winko i wszystko. jesli transfer by sie udal to ostatnie chwileHej dziewczyny ,czy wy przed transferem w cyklu sztucznym na estrofemie,akardzie i encortonie piłyście jakieś winko,piwko czasem?
reklama
Zrobię jeszcze test dla pewności , mam nadzieje ,ze wyjdzie pozytywnyWow. Wysoki wynik! Moim zdaniem powinnas sie cieszyc ale zrob jeszcze za 2 dni drugi raz, zeby zobaczyc przyrost. Gratuluje
Podziel się: