reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny pewnie pisze w złym miejscu ale trudno 😀 zrobiłam betę w 10 dpt bo nie moglam wytrzymać wiec zeszłam na dyżurze do laboratorium 😀 mam wynik 293mlU/ml i nie wiem czy powinnam już zacząć się cieszyć 😂😀
Wow. Wysoki wynik! Moim zdaniem powinnas sie cieszyc 🥰 ale zrob jeszcze za 2 dni drugi raz, zeby zobaczyc przyrost. Gratuluje :)

Lot i wbijanie sobie faz u mnie to podstawa[emoji1787]
Ja brałam cyclogest 3 x dziennie i bez spiny nie siedziałam z zegarkiem w ręku i odliczałam godzin . Czasem wypadło 9 , czasem 6 [emoji2977] Godzin Odstępu. Jak schodziłam z proga i miałam brać 2 razy dziennie to rano i wieczorem . Jak się obudziłam to o 7 jak później to później [emoji854] wieczorem tez czasem 21 czasem 22 . Naprawdę nie stresuj się tak co do godziny [emoji6]

Czy któraś by chciała kupić książkę In Vitro Pytania do specjalistów ? Będę wystawiać na olx bo tam tania wysyłka jest

Załączniki

• IMG_4248.jpg
    IMG_4248.jpg
    112,1 KB · Wyświetleń: 62
Hej dziewczyny ,czy wy przed transferem w cyklu sztucznym na estrofemie,akardzie i encortonie piłyście jakieś winko,piwko czasem?
ja jestrm co prawda na cyklu mieszanym, natutalny ale biore estrofem, transfercw srode i ja pije winko i wszystko. jesli transfer by sie udal to ostatnie chwile

reklama
Do góry