reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pięknie [emoji3590] ja mam ustalony niby transfer na środę ale w poniedziałek będę wiedziała na bank bo rodzinny ma zadecydować o tym ugryzieniu ze mnie cos u...bało [emoji1787]i boje się że kleszcz jak będą wyniki z krwi to wtedy decyzja czy antybiotyk i transfer za miesiąc w następnym cyklu czy nie trzeba antybiotyku i w środę zabieram mojego eskimoska jednego [emoji8]
8 dojrzałych komórek 6 zostało zapłodnionych i 3 zarodki z nich

reklama
Pięknie [emoji3590] ja mam ustalony niby transfer na środę ale w poniedziałek będę wiedziała na bank bo rodzinny ma zadecydować o tym ugryzieniu ze mnie cos u...bało [emoji1787]i boje się że kleszcz jak będą wyniki z krwi to wtedy decyzja czy antybiotyk i transfer za miesiąc w następnym cyklu czy nie trzeba antybiotyku i w środę zabieram mojego eskimoska jednego [emoji8]
To był wynik z pierwszej stymulacji, żaden z trzech transfer9w nie zakończył się wtedy zdrową ciąża [emoji1745][emoji1745] To trzymam kciuki żeby wyniki były w normie i transfer odbył się w tym cyklu [emoji110][emoji110][emoji110]

Dziewczyny mam pytanie mam brać dwa razy cyglogest i trzy razy duphaston i estrofem i wczoraj wzięłam pierwszy raz o 22 ten cyglogest a dziś o 6 rano te tabletki co mam brać 3 razy dziennie czyli duphaston i estrofem biorę 6/14/22 czy ten cyglogest mam wziąć o 18 czy muszę wziąć ze wszystkimi lekami ?

Już trochę czasu minęło od tamtych porażek, podnieśliśmy się zrobiliśmy druga stymulację i czekamy na wynik obecnego transferu [emoji16][emoji16] [emoji16] W poniedziałek będziemy sié chyba razem stresować ja wynikami a Ty wizyta [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
No dokładnie całe życie w stresie [emoji6]

reklama
Do góry