mi lekarz mowil ze chyba moze cos sie kurczyc od progesteronu ale moze cis przekrecam:/ ja biore estrofen, cyclogest i progesteron. doktor nibu mowo ze to 7mm to takie min i ze bedzie transfer. ja 3 razy zacgodzilam w ciaze naturalnue z ciebkim endometrum wiec moze nie bedzir tak zle:/ a Ty co bierzesz przed transferem?Wiecie ale mnie dziwi ze było grube a zmalało. Nie wiedziałam ze to możliwe. Tak się cieszyłam z tych 11 mm a tu klops. A co na temat twoich 7 mówił lekarz?
Jakie macie leki przed transferem na naturalnym cyklu?
reklama
Marlena1993
Aktywna w BB
A wiec dziś zadzwonili, z 7 pęcherzyków uzyskano 4 komórki, dwie się zaplodnily i mają klasę 4A i 4B, czy któraś z Was się na tym zna? To dobrze wróży?
PotrzebujeCudu
Fanka BB :)
8 dojrzałych komórek 6 zostało zapłodnionych i 3 zarodki z nichA w pierwszej ile miałaś dojrzałych przy takich bezbolesnych jajnikach?
DagLer
Ja z dwóch takich podanych zarodków zaczynam 4 miesiąc ciąży ale pojedyńczej Trzymam kciuki, jest dobrzeA wiec dziś zadzwonili, z 7 pęcherzyków uzyskano 4 komórki, dwie się zaplodnily i mają klasę 4A i 4B, czy któraś z Was się na tym zna? To dobrze wróży?
Marlena1993
Aktywna w BB
Super, dziękuje bardzoJa z dwóch takich podanych zarodków zaczynam 4 miesiąc ciąży ale pojedyńczej Trzymam kciuki, jest dobrze
Evela.6
Trzymam mimo wszystko kciuki, żeby to endometrium było ok do zagnieżdżenia [emoji110][emoji8]We wtorek ale marnie to widzę. Futruje się lekami witaminami itp
Evela.6
Wcinaj te orzechy. Napewno nie zaszkodzą. Trzymam kciuki, niech to będzie Twój ostatni transfer [emoji110][emoji8]tsk 8mm powinno hycvok, ja mam teraz 7 mm.ale niby miesiste i mam miec w srode, tez sie martwie ze mi odwolaja, niektore kobiety chyba maja naturalnie cienkie i wtedy ciezko pogrobyc zamierzam jesc orzeczy brazylijskie jesc puki co
ja za Twoj tez :*Wcinaj te orzechy. Napewno nie zaszkodzą. Trzymam kciuki, niech to będzie Twój ostatni transfer [emoji110][emoji8]
No ba ładne cudeńkaA wiec dziś zadzwonili, z 7 pęcherzyków uzyskano 4 komórki, dwie się zaplodnily i mają klasę 4A i 4B, czy któraś z Was się na tym zna? To dobrze wróży?
reklama
eij
Wydaje mi się że są dobreA wiec dziś zadzwonili, z 7 pęcherzyków uzyskano 4 komórki, dwie się zaplodnily i mają klasę 4A i 4B, czy któraś z Was się na tym zna? To dobrze wróży?
Podziel się: