piateczka, ja od tego samego doktora! powodzeniaJa polecam KrakOvi dr Wyroba nowa klinika w Krakowie. Kilinika, atmosfera, personel na medal. Pierwszy raz mam tak że ufam lekarzowi. Podchodzę do długiego protokołu Stymulację, inseminacja nie dały rady
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Ostatnio miałam z gonalem i CetrotideA jakimi lekami stymulacja?
Olusja1987
Hejka O 10.00 jadę oddać krew, będzie to druga weryfikacja bety.
eij
Będzie mocHejka O 10.00 jadę oddać krew, będzie to druga weryfikacja bety.
Orchidea33
Wlasnie nic. Tez wyparuje jej odpowiedzi..Dziewczyny, a @Justi92 się odzywała??? Czy przegapiłam?
Aneczka85_01
Cześć dziewczyny , zamilkłam bo musiałam sobie poukładać w głowie porażkę . Plan mamy taki , czekam na okres i robimy histeroskopie wraz z biopsja , za ok 2 tyg robimy z mężem badania immuno jak się uda lekarzowi nas umówić na pobranie krwi . Mamy jednego zarodeczka ale lekarka mówiła ze mamy poczekać na wyniki immuno zeby wdrożyć leczenie ewentualnie . Powiedzcie mi ile kosztuje histerio i badania immuno ? Chodzi o Kiry, CBA, imunofonetyp , cross match itd. Ana , kariotypy , trombofilie , mutacje mamy zrobione
Vinszka
Głowa do góry będzie cuuudnie!Hejka O 10.00 jadę oddać krew, będzie to druga weryfikacja bety.
Orchidea33
A nie wolisz poczekac z histeroskopia i biopsja do momentu jak bedziesz miec wyniki immunologii? Na te badania chwile sie czeka, moze byc cos do wdrozenia.. a czytalam i tak samo u mnie lekarz mowil, ze po biopsji w kolejnym cyklu warto przystapic do transferu. Nie wiem czy zdazysz zrobic badania i uzyskac wyniki do tego czasu. Ale to moje zdanie bo robilam taki sam komplet jak Ty. Z tego co pamietam to kolo 1 tys mi wyszło za badania. Teraz histero z biopsja (scratchingiem) robie i ok 2.5 tys bedzie.Cześć dziewczyny , zamilkłam bo musiałam sobie poukładać w głowie porażkę . Plan mamy taki , czekam na okres i robimy histeroskopie wraz z biopsja , za ok 2 tyg robimy z mężem badania immuno jak się uda lekarzowi nas umówić na pobranie krwi . Mamy jednego zarodeczka ale lekarka mówiła ze mamy poczekać na wyniki immuno zeby wdrożyć leczenie ewentualnie . Powiedzcie mi ile kosztuje histerio i badania immuno ? Chodzi o Kiry, CBA, imunofonetyp , cross match itd. Ana , kariotypy , trombofilie , mutacje mamy zrobione
reklama
Podziel się: