reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Roxii dzieki za podtrzymanie na duchu. Właśnie wiem , ze tobie wychodziły blade kreski i beta wyszła ok i to mi daje nadzieje. Gotadora tez pisała ze dwie grube krechy wyszly jej przy becie 600 ale jak się już przeżyje kilka poronien to się człowiek martwi wszystkim zamiast się cieszyć. Tak jutro rano jadę na bete:)

reklama
Witajcie dziewczyny. Patrzę na kalendarz i jutro zapowiada się naprawdę ważny dzień. Nie pozostaje mi nic innego jak od samego rana trzymać kciuki :tak:

Mayyka, gerbera, Jogo, Molla, hope71 - życzę Wam mega wysokich betek.

Kinga, Aneszka81, yplocka1 - za pozytywne wizyty.

Jutro wybieram się do pracy, ale będę zaglądać na forum w oczekiwaniu na dobre wieści, ponieważ tylko takie będą :tak:

Powodzenia dla Was wszystkich. Trzymajcie się.

Jogo wiem i doskonale cie rozumiem, ja mimo wysokiej betki i pozytywnych testów wciąż się martwię i boję ze nie wszystko jest ok, nigdy nie poroniłam ale tez duzo przeszłam i po takich doświadczeniach ciężko uwierzyć i cieszyć się nie mając twardych dowodów. Ale trzeba wierzyć że bedzie dobrze, ja się staram a za ciebie trzymam mocno kciuki w koncu musi się udac i być dobrze:tak:
Noo jutro faktycznie zapowiada się mega wazny dzien dla wielu dziewuszek:tak:
mayyka,gerbera,Jogo,Molla,yplocka życze wam dziewczynki olbrzymich betek!!!!!!!!!:-)
Kinga powodzenia na wizycie;-)
Aneszka kciuki za dorodne pehcerzyki:-)

02 kwiecień lkasia--UDANY TRANSFER jEDNEGO BLASTUSIA
02 kwiecień Kinga_1 wizyta i planowanie udanego IVF
02 kwietnia Molla ogromna beta
02 kwietnia hope71 pozytywna wysoka beta!!!
02 kwietnia Aneszka81 podgladanie dorodnych pecherzykow ;)
02 kwietnia - yplocka1 - III weryfikacja - 12 dpt
03 kwietniaLawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF
03 kwietnia dagnes78 wizyta przed udanym crio
03 kwietnia avocado - słuchamy serduszka
03 kwietnia hola - jeszcze raz
podglądamy dwa pęcherzyki:))))
04 kwietnia
Sylwia1985 - wizyta przed udanym crio
08 kwietnia Roxii pierwsze poglądanie zdrowego maluszka
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji

kwiecień poziomka2 udane crio
Marzec/kwiecień Fusun - owocna stymulacja
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Sierpień/Wrzesień -
Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

No to i ja pozwoliłam sobie zaktualizować troszke kalendarz i dopisac się na jutro:)

Ja tez delikatnie modyfikuję i wpisuję siebie na piątek;)
Ikasiu już Tobie życzyłam powodzenia, ale jeszcze raz życzę i jutro zaciskam &&&&& za transfer maluszka!
Molla, Hope, Yplocka &&&& za wysokie wyniki bety! Żeby Was zaskoczyła pozytywnie i rosła rosła rosła:)
Agnieszka, Kinga za udane wizyty.

02 kwiecień lkasia--UDANY TRANSFER jEDNEGO BLASTUSIA
02 kwiecień Kinga_1 wizyta i planowanie udanego IVF
02 kwietnia Molla ogromna beta
02 kwietnia hope71 pozytywna wysoka beta!!!
02 kwietnia Aneszka81 podgladanie dorodnych pecherzykow ;)
02 kwietnia - yplocka1 - III weryfikacja - 12 dpt
03 kwietniaLawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF
03 kwietnia dagnes78 wizyta przed udanym crio
03 kwietnia avocado - słuchamy serduszka
03 kwietnia hola - j
eszcze raz podglądamy dwa pęcherzyki:))))
04 kwietnia
Sylwia1985 - wizyta przed udanym crio
05 kwietnia Malinuś weryfikacja- wysoka beta po udanym crio!
08 kwietnia Roxii pierwsze poglądanie zdrowego maluszka
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji

kwiecień poziomka2 udane crio
Marzec/kwiecień Fusun - owocna stymulacja
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Sierpień/Wrzesień -
Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

Dziewczyny mam pytanko, czy zawsze pojawia się plamienia impementacyjne jak się uda? Bo u mnie nic a nic po za luteiną... ehhh;(

Moje kochane. Na początek bardzo Wam dziękuję za kciuki....bardzo się przydają ;) 10 dni po transferze nie wytrzymałam i zrobiłam test sikany, wyszedł POZYTYWNY (blada kreseczka), następnego dnia zrobiłam drugi : nadal POZYTYWNY i dzisiaj rano trzeci test też wyszedł POZYTYWNY ;);) jutro mam betę i boje się...mam nadzieję że wyjdzie wysoka...
Malinuś to dobre pytanie, ja nie miałam plamienia. Na wypisie mam napisane, że może wystąpić, ale nie musi...:*

Mayyka to cudowne co piszesz, prezent świąteczny od zajączki pozytywny test sikany jutro na 1000000% betka potwierdzi sikańce &&&&&, powodzenia:) Czyli nie miałaś palmienia, nic a nic? własnie zastanawiam się jak to jest bo ja sie wpatruje i niestety nic. /ilu dniowe miałaś maluszki- a wpisze w sygnaturze ze 5 to faktycznie beta jutro będzie wielka!:) Napisz o swoich odczuciach? od pierwszych dni po transferze:)

A leki, które brałyście po transferze, brałyście w dniu bety i potem?? Niby mam w rozpisce że te niektóre leki mam prać do dnia badania bety.....i teraz nie wiem czy brać jutro i pojutrze czy nie??? :*

reklama
Do góry