reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny w ogóle mam problem :p bo lekarz kazał mi odstawić po dzisiejszym dniu estrofem a dziś wybija mi równy 11 tydzień i za tydzień od 8 sierpnia odstawić mam progesteron poprzez zmniejszanie dawki... Czy to nie za szybko? Bo mi z USG wyszło że dzidzia starsza o tydzień niż jest i ja już nie wiem czy on widział, że ciąża jest młodsza czy jak ale no pewnie widział chyba w tych swoich zapiskach bo to lekarz z kliniki... Weźcie doradzcie coś proszę bo się stresuje

reklama
Tak będę próbować w tym cyklu chociaż powiem Ci, że jakoś tak bez większej nadzieji na powodzenie do tego podchodze [emoji2368] ciekawi mnie co doktor, w ogóle zaproponuje.
Dowiem się za tydzień.
Ja do ostatniej procedury podchodziłam z założeniem, ze zrobię to ostatni raz, żeby mieć pewność ze zrobiłam wszystko. Zgodziłam się transferowanie dwóch zarodków, ze może jeden zostanie. I tym razem było inaczej. Może to była praca zbiorowa :-) kto wie co by było gdyby transferowane były pojedynczo. W inkubatorze się tak do siebie tulą… Życzę Ci tego samego zwrotu akcji. Ja tez byłam zrezygnowana. Pewnie ze mniej, niż Ty bo syna miałam w domu. Żeby tym razem było inaczej… choć ten jeden raz:-)

Dziewczyny w ogóle mam problem :p bo lekarz kazał mi odstawić po dzisiejszym dniu estrofem a dziś wybija mi równy 11 tydzień i za tydzień od 8 sierpnia odstawić mam progesteron poprzez zmniejszanie dawki... Czy to nie za szybko? Bo mi z USG wyszło że dzidzia starsza o tydzień niż jest i ja już nie wiem czy on widział, że ciąża jest młodsza czy jak ale no pewnie widział chyba w tych swoich zapiskach bo to lekarz z kliniki... Weźcie doradzcie coś proszę bo się stresuje
Mi lekarz kazał odstawic estrofem po pozytywnej becie, na cyklu sztucznym. Także śmiało odstaw ten lek i nie zatruwaj organizmu, bo nic się z ciąża nie stanie. Organizm już od ok 10 tygodnia zaczyna sam produkować ten hormon.

Mi lekarka też kazała powoli odstawiać estrofem. Mam teraz10+3 i przez tydzień mam brać tylko po jednej tabletce estrofemu i potem koniec

Słuchaj się zaleceń lekarza z kliniki❤️😘

Ja z estrofemu zeszłam już parę dni temu na 1xdz za 4dni zaczynam odstawiać proga. Do 22.08 mam całkiem z niego zejść a dziś 10tc

Ja do ostatniej procedury podchodziłam z założeniem, ze zrobię to ostatni raz, żeby mieć pewność ze zrobiłam wszystko. Zgodziłam się transferowanie dwóch zarodków, ze może jeden zostanie. I tym razem było inaczej. Może to była praca zbiorowa :-) kto wie co by było gdyby transferowane były pojedynczo. W inkubatorze się tak do siebie tulą… Życzę Ci tego samego zwrotu akcji. Ja tez byłam zrezygnowana. Pewnie ze mniej, niż Ty bo syna miałam w domu. Żeby tym razem było inaczej… choć ten jeden raz:-)
[emoji3590]

reklama
Do góry