reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja miałam transfer na cyklu sztucznym i powiem szczerze, że też źle się czułam. Teraz tylko heparyna będzie 😁 bo u mnie to mus. No i ovitrelle w dniu transferu.

Aaaa @eij a Ty wiesz kiedy już beta będzie tą bez wspomagaczy? Boje się że w 6 dpt to może być za szybko. Człowiek się ucieszy że coś jest a może być 💩

@Ruda08 a Ty jak się czujesz?
Nadzwyczaj spokojna 🤔
Czasami coś ciągnie, pokuje .. ale oprócz tego nic. Cały czas chodzę i żre 😂
Dzisiaj mam 4 dpt, ale betę robię w piątek. Twartka jestem 😁

A Ty zaraz też bierzesz kropusia do domu 😊 niech się zadomawia ✊🏻

Ja miałam transfer na cyklu sztucznym i powiem szczerze, że też źle się czułam. Teraz tylko heparyna będzie 😁 bo u mnie to mus. No i ovitrelle w dniu transferu.

Aaaa @eij a Ty wiesz kiedy już beta będzie tą bez wspomagaczy? Boje się że w 6 dpt to może być za szybko. Człowiek się ucieszy że coś jest a może być 💩

@Ruda08 a Ty jak się czujesz?
Lekarz mówił mi że 10 dpt będzie już wiarygodna

Dziewczyny kiedy lekarz odstawił Wam proga po udanym transferze? Pomocy :( nie wyrabiam już z bólem żołądka i brakiem apetytu, tak się źle czuje jak nigdy :( wydaje mi się, że to przez proga... Bo cały czas biorę 900 mg 😔

reklama
Dziewczyny kiedy lekarz odstawił Wam proga po udanym transferze? Pomocy :( nie wyrabiam już z bólem żołądka i brakiem apetytu, tak się źle czuje jak nigdy :( wydaje mi się, że to przez proga... Bo cały czas biorę 900 mg 😔
W 12tc się schodzi z dawek proga i odstawia zazwyczaj, można utrzymać dopochwowo później jeśli są twardnienia brzucha. Myślę że u Ciebie to nie jest raczej od proga, on też jest przez kosmowke wytwarzany. Możesz poprosić lekarza żeby Ci zmienił tylko na dopochwowy jeśli myślisz że problemy z żołądkiem są od niego, może coś to pomoże

Do góry