reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Bo to kurde Polska jest! W invicta nie ma terminów gdzie dzwonię to trzeba się umawiać. Już nie wspomnę o cenie 450 zł i o termine na sierpień a ja muszę wykonać go dziś max jutro ale w soboty nie pobierają wymazów bo albo terminy zajęte albo zamknięte.Czemu Cie odeslali?
Diagnostyka mówi że robi. Wykupiłam online. Idę bo mówią że mam przyjść w godzinach otwarcia. Przychodzę a babka mówi że teraz nie robi i mam przyjść prosić po godzinie 17... A z kim ja moje malce zostawię? Jestem w stresie!!!! Mam wykupione i jeszcze będę pod labem błagać o przyjęcie.
Cały dzień ustawiłam pod ten wymaz i wszystko sie skaplikowalo
No właśnie . @mala_Mi 80 czytaj ,czytaj💪Zapomnialas o mnie,46 i za miesiac rodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jestem z tego mega dumna,ze mam taki zajebisty organizm.
eij
Ja miałam wymazy przed każdą Inseminacjamy także dlatego się zaszczepiliśmy zeby nie trzeba było robić wymazow . Przed punkcja wymaz , na transfer wymaz . O nie
Melania_1407
annemarie
Prawda jest taka,ze wiek i owszem ,moze byc problematyczny jesli chodzi o kondycje,strzelanie w gnotach itp.Natomiast ,dlugo ,bardzo dlugo mozna byc plodnym,miec jajeczkowanie,regularne cykle itp.Tak samo jak niestety czesto sie zdarza ze mlode dziewczyny wpadaja w wieku lat 25 w menopauze i teoretycznie jest po jablkach .
Vinszka
Jakie to uczucie? Bo ja się mega boje.Ja miałam wymazy przed każdą Inseminacja
Do szczepienia jeszcze nie dojrzałam. Nie jestem antyszczepionkowcem ale to jakoś mnie niepokoi.
Aneczka85_01
współczuje , ja odkąd jest covid ani razu wymazu nie miałam i mam nadzieje ze nie będę musiała mieć . Przeraża mnie ten patykJa miałam wymazy przed każdą Inseminacja
reklama
eij
Ja akurat mam odruch wymiotny mocny więc wymaz z gardła targedia ale z nosa luzik.Jakie to uczucie? Bo ja się mega boje.
Do szczepienia jeszcze nie dojrzałam. Nie jestem antyszczepionkowcem ale to jakoś mnie niepokoi.
Podziel się: