reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Zawsze miał bardzo dużo nasienia ale bardzo słabej jakości. Po suplementach się poprawiło no i chyba dało radę, bo 7/7 się zapłodniło. Tylko że wszystkie padłyMa tak słabe nasienie ,czy z biopsji?My mamy kilka tylko plemnikow zamrożonych z biopsji i próbujemy ,okaże się w przyszłym tyg.
nieagatka
To zrozumiale. Serio. Nie raz to tu pisalam, ja mam zarodki. Wiecej dzieci miec nie bede, wiele wskazuje na to, ze to zarodki majace ogromna szansę na implantacje i rozwój i gdybym mogla oddac je do adopcji ze wskazaniem, oddalabym je tutaj.Chyba nie mam problemu z AZ tylko boję się kolejnej porażki. A lata lecą, kasy już dawno nie ma i psychicznie już też nie teges po tym wszystkim
Ktos kto walczy jak Ty, ma w sobie ogromne poklady milosci i jak nikt inny zasluguje na to, zeby miec na kogo te milosc przelac...
[emoji171]
mala_Mi 80
Wiem, że masz rację ale tak strasznie mnie przeraża widmo kolejnej porażki. Ale może jeszcze ten jeden raz...Skoro zarodki nie przeżywają o nie rokują to AZ może się szybko udać, zrozumiałe jest że boisz się dalej brnąć i przeżywać kolejne porażki ale chocusz jedna próba z adoptowanym zarodkiem może sporo wyjaśnić a to ju niższe koszta niż stymulacja czy AK
mala_Mi 80
❤To zrozumiale. Serio. Nie raz to tu pisalam, ja mam zarodki. Wiecej dzieci miec nie bede, wiele wskazuje na to, ze to zarodki majace ogromna szansę na implantacje i rozwój i gdybym mogla oddac je do adopcji ze wskazaniem, oddalabym je tutaj.
Ktos kto walczy jak Ty, ma w sobie ogromne poklady milosci i jak nikt inny zasluguje na to, zeby miec na kogo te milosc przelac...
[emoji171]
Dziewczyny a jakie endo powinno być jeśli by był transfer?dziś coś mówił ,że ok 11 mam.
U mnie przy pierwszym podejściu pobrali 8 komórek,5 nadawało się do zapłodnienia,i te 5 walczyło do 5,6 doby,a potem 4 przestały, a 1 zarodek zamrożony.Okazał się zarodkiem z wadą genetyczną,straciłam ciążę na początku 18 tyg.Teraz znów walczymy,wszystko okaże się w przyszłym tyg.Zawsze miał bardzo dużo nasienia ale bardzo słabej jakości. Po suplementach się poprawiło no i chyba dało radę, bo 7/7 się zapłodniło. Tylko że wszystkie padły
mala_Mi 80
Chyba między 8-15 mm. Twoje zapowiada się pięknieDziewczyny a jakie endo powinno być jeśli by był transfer?dziś coś mówił ,że ok 11 mam.
Oo to byłoby superChyba między 8-15 mm. Twoje zapowiada się pięknie
mala_Mi 80
Dziękuję Wam kochane za wsparcie i rady. Wiem, że macie rację. Muszę wszystko przemyśleć. Jeszcze nie umiem sobie wyobrazić życia bez dziecka ale też czasami trzeba odpuścić, żeby nie skończyć w wariatkowie
reklama
A ile razy podchodziłaś juz do transferu?Zawsze miał bardzo dużo nasienia ale bardzo słabej jakości. Po suplementach się poprawiło no i chyba dało radę, bo 7/7 się zapłodniło. Tylko że wszystkie padły
Podziel się: