A który to jest Twój transfer? Udało Ci się być już w ciąży?Już sama nie wiem co jest moim problemem [emoji2368]
Tylko obniżone komórki nk w macicy mi wyszły na co dostałam Accofil a reszta badań w normie...Nie rozumiem co idzie nie tak [emoji853]
reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Kurcze jak to możliwe?Jednak mam, beta 0
Przykro mi dziewczyny
@Evela.6 i @Aneczka85_01 bardzo mi przykro dziewczyny.To nie powinno tak być,życie jest bardzo niesprawiedliwe.Ściskam was mocno.Walczcie dalej o swoje małe szczęście.Nie wiem czemu,ale teraz sama jestem na stymulacji,i coś mi się wydaje,że będzie kolejna,bo nic nie wyjdzie teraz ..jakieś mam takie przeczucie.Już myślę o innej nawet klinice,naprawdę.Ja to mam dopiero myśli. Będziemy walczyć razem dziewczyny,nie poddamy się.
Artemida90
Byłam na usg w 26dpt i był tylko zarodek. Kolejne usg tydzień później już było widać serduszkoDziewczyny ja byłam na usg, jest pecherzy i zarodek. To mój 25 dpt, troszkę miałam nadzieję, że będzie już serduszko. Kiedy u Was siw pojawiło?
Aneczka85_01
hm trzymam zrobiłam bete po cichaczu i nie mogę mężowi powiedzieć . W czwartek i tak muszę zrobić bete do kliniki .Kuwa, co to się dzieje dziewczyny. Przytulam mooocno . Trzymasz się jakoś?
Aneczka85_01
ja już poprostu ręce rozkładam bo tak naprawdę u nas niema przyczyny . Wcześniej nie udawało się naturalnie bo męża nie było . Jak był to czasem zaskoczyło ale była cp, biochem i puste jajo. Rok temu stymulacja była klapa. Potem dowiedziałam się ze mam IO. Zaczęłam brać leki i dieta.. i 7 komórek było . Idealnie zapłodniona 5 dniowa blastka.. niewiem co nie pyklo@Evela.6 i @Aneczka85_01 bardzo mi przykro dziewczyny.To nie powinno tak być,życie jest bardzo niesprawiedliwe.Ściskam was mocno.Walczcie dalej o swoje małe szczęście.Nie wiem czemu,ale teraz sama jestem na stymulacji,i coś mi się wydaje,że będzie kolejna,bo nic nie wyjdzie teraz ..jakieś mam takie przeczucie.Już myślę o innej nawet klinice,naprawdę.Ja to mam dopiero myśli. Będziemy walczyć razem dziewczyny,nie poddamy się.
Bardzo mi przykro [emoji17]
Ja już dziewczyny mam wynik, niestety beta tylko 1.2, dzis jest 6dpt 5 dniowej blastocysty wiec nie udało się [emoji853]
Przegrywam ta nierówna walkę po raz kolejny [emoji2368] ehhhh...
magda_lena85
A badalaś immunologie?ja już poprostu ręce rozkładam bo tak naprawdę u nas niema przyczyny . Wcześniej nie udawało się naturalnie bo męża nie było . Jak był to czasem zaskoczyło ale była cp, biochem i puste jajo. Rok temu stymulacja była klapa. Potem dowiedziałam się ze mam IO. Zaczęłam brać leki i dieta.. i 7 komórek było . Idealnie zapłodniona 5 dniowa blastka.. niewiem co nie pyklo
Dziękuję Ci za odpowiedz, jakoś tak lepiej mi się zrobiłoByłam na usg w 26dpt i był tylko zarodek. Kolejne usg tydzień później już było widać serduszko
reklama
[emoji17]
Jednak mam, beta 0 [emoji3064]
Podziel się: