reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Evela.6 i @Aneczka85_01 bardzo mi przykro dziewczyny.To nie powinno tak być,życie jest bardzo niesprawiedliwe.Ściskam was mocno.Walczcie dalej o swoje małe szczęście.Nie wiem czemu,ale teraz sama jestem na stymulacji,i coś mi się wydaje,że będzie kolejna,bo nic nie wyjdzie teraz ..jakieś mam takie przeczucie.Już myślę o innej nawet klinice,naprawdę.Ja to mam dopiero myśli. Będziemy walczyć razem dziewczyny,nie poddamy się.

@Evela.6 i @Aneczka85_01 bardzo mi przykro dziewczyny.To nie powinno tak być,życie jest bardzo niesprawiedliwe.Ściskam was mocno.Walczcie dalej o swoje małe szczęście.Nie wiem czemu,ale teraz sama jestem na stymulacji,i coś mi się wydaje,że będzie kolejna,bo nic nie wyjdzie teraz ..jakieś mam takie przeczucie.Już myślę o innej nawet klinice,naprawdę.Ja to mam dopiero myśli. Będziemy walczyć razem dziewczyny,nie poddamy się.
ja już poprostu ręce rozkładam bo tak naprawdę u nas niema przyczyny . Wcześniej nie udawało się naturalnie bo męża nie było . Jak był to czasem zaskoczyło ale była cp, biochem i puste jajo. Rok temu stymulacja była klapa. Potem dowiedziałam się ze mam IO. Zaczęłam brać leki i dieta.. i 7 komórek było . Idealnie zapłodniona 5 dniowa blastka.. niewiem co nie pyklo

ja już poprostu ręce rozkładam bo tak naprawdę u nas niema przyczyny . Wcześniej nie udawało się naturalnie bo męża nie było . Jak był to czasem zaskoczyło ale była cp, biochem i puste jajo. Rok temu stymulacja była klapa. Potem dowiedziałam się ze mam IO. Zaczęłam brać leki i dieta.. i 7 komórek było . Idealnie zapłodniona 5 dniowa blastka.. niewiem co nie pyklo
A badalaś immunologie?

reklama
Do góry