Aneczka85_01
Fanka BB :)
A ja nadal Niemam wyniku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mialas wlew bez zastrzyków? Przesuwali Ci transfer dzień do przodu czy dzień wstecz? Invicta niestety nei zawsze jest skuteczna i wtedy trzeba szukać gdzie indziej pomocy.. Ja po drugim nieudanym crio już nie zdawałam się tylko na nichWszystkie badania robilam w Invicta. Zastanawia mnie to, że teraz nawet do implantacji nie doszło, gdzie ostatnio bez Accofilu i bez przesuwania transferu z powodu przesuniętego okna implantacjnego ta implantacja była. Im dłużej w tym tkwię tym mniej rozumiem...
Robili mi wlew w 3 dobie przed transferem i od dnia po wlewie zastrzyki codziennie 0.2 cały czas przyjmuje. Transfer miałam w 6 dobie podawania progesteronu przy zarodku 5 dniowym.A mialas wlew bez zastrzyków? Przesuwali Ci transfer dzień do przodu czy dzień wstecz? Invicta niestety nei zawsze jest skuteczna i wtedy trzeba szukać gdzie indziej pomocy.. Ja po drugim nieudanym crio już nie zdawałam się tylko na nich
Przykro mi... Trzymaj się! I nie poddawaj[emoji3531]Jednak mam, beta 0 [emoji3064]
Damnnn bardzo mi przykro... tule mocnoMam jednego jedynego mrozaczka i najpierw skonsultuje z immunologiem zanim podejdę do kolejnego transferu
Ja miałam, mówili że możnaHej, czy do punkcji można mieć hybrydy?
Bardzo mi przykro [emoji853] to jednak nie nasz dzień... [emoji24]Jednak mam, beta 0 [emoji3064]