@Pchełka216 wszystkiego co najpiękniejsze [emoji3590]
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
kiedyś tylko komórki nk i coś tam jeszcze ale nic nie pokazało . Teraz napewno zbadamy . Mam fajna lekarkę która wysyła do Pasnika , u niej robi się badania i jak coś grubszego to wysyła dalejA badalaś immunologie?
Lepiej nie mieć pomalowanych paznokciHej, czy do punkcji można mieć hybrydy?
mala_Mi 80
Evela tak strasznie mi przykro, przytulam mocno ❤Ja już dziewczyny mam wynik, niestety beta tylko 1.2, dzis jest 6dpt 5 dniowej blastocysty wiec nie udało się [emoji853]
Przegrywam ta nierówna walkę po raz kolejny [emoji2368] ehhhh...
Evela.6
4 razy byłam w ciąży naturalnej i raz po poprzednim transferze. Wszystkie ciążę poronione. To był mój drugi transfer.A który to jest Twój transfer? Udało Ci się być już w ciąży?
mala_Mi 80
Bardzo mi przykroJednak mam, beta 0
kaapo
Ja mam, podjęzykową, dostałam od niej mega zgagi i mam dużo opakowań.Ma ktoś na sprzedaż luteinę ?
Melania_1407
Cudny GratulacjeDziewczyny , w niedzielę zwolniłam brzuszek przyszedł na świat nasz mały Leoś .
Zobacz załącznik 1298740
reklama
Kurcze...tyle poronień. Faktycznie wskazuję na immunologie, napisałaś, że masz nieznacznie podwyższone nk, dostałaś lek więc powinno być dobrze.Może trzeba kopać dalej w immunologii... Jakie to wszystko trudne a człowiek często zielony i nie wie co robić dalej... Przykre4 razy byłam w ciąży naturalnej i raz po poprzednim transferze. Wszystkie ciążę poronione. To był mój drugi transfer.
Podziel się: