reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najbardziej niepokoi mnie ból podbrzusza jak na okres , lekarz mi napisał właśnie ze to nic strasznego i bete mam zrobić w terminie czyli 9 dni po. Obawiam się ze zrobię jutro to nic nie pokaże bo tak naprawdę będzie 6,5 doby po transferze . Wy w którym dniu robilyscie ?
Ja jestem jeszcze przed transferem ale lekarz już mi powiedział że miarodajna beta będzie w 11dpt

Ja robię betę jutro i to będzie 6dpt 5 dniowej blastocysty, moja klinika tak robi.

Mnie też brzuch 'muli' jak na okres ale to nie jest wyznacznikiem sukcesu czy porażki. Jesteśmy nafaszerowane lekami, w organizmie dzieje się bardzo wiele. Trzeba cierpliwie poczekać [emoji8]
Dziękuję, w takim razie teraz 3mam kciuki za ciebie [emoji110][emoji110][emoji110]
Nie rozumiem tylko jednego , test o czułości 10 negatywny a beta może być pozytywna ? Jak to ?
W moczu może być różne stężenie bety. W krwi zawsze takie samo, do tego testy często kłamią [emoji3526]

Dziewczyny ,powiedzcie mi,lekarz powiedział mi dziś ,bo spytałam o badanie zarodka ewentualnie gdyby był,że nie możemy tak sobie zrobić tego badania.Bo jeśli chcemy to musimy mieć wskazanie od genetyka,ze jesteśmy obciązeni np chorobami .Czy wy też się z tym spotkałyście?

reklama
Dziewczyny ,powiedzcie mi,lekarz powiedział mi dziś ,bo spytałam o badanie zarodka ewentualnie gdyby był,że nie możemy tak sobie zrobić tego badania.Bo jeśli chcemy to musimy mieć wskazanie od genetyka,ze jesteśmy obciązeni np chorobami .Czy wy też się z tym spotkałyście?
Nie, mnie się pytał przed wyborem pakietu in vitro czy będziemy chcieli badać zarodki

Do góry