reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Najbardziej niepokoi mnie ból podbrzusza jak na okres , lekarz mi napisał właśnie ze to nic strasznego i bete mam zrobić w terminie czyli 9 dni po. Obawiam się ze zrobię jutro to nic nie pokaże bo tak naprawdę będzie 6,5 doby po transferze . Wy w którym dniu robilyscie ?
Ja robię betę jutro i to będzie 6dpt 5 dniowej blastocysty, moja klinika tak robi.

Mnie też brzuch 'muli' jak na okres ale to nie jest wyznacznikiem sukcesu czy porażki. Jesteśmy nafaszerowane lekami, w organizmie dzieje się bardzo wiele. Trzeba cierpliwie poczekać [emoji8]

reklama
Ja robię betę jutro i to będzie 6dpt 5 dniowej blastocysty, moja klinika tak robi.

Mnie też brzuch 'muli' jak na okres ale to nie jest wyznacznikiem sukcesu czy porażki. Jesteśmy nafaszerowane lekami, w organizmie dzieje się bardzo wiele. Trzeba cierpliwie poczekać [emoji8]
Ja od punkcji mam tylko progesteron 2x200 mg i 3 razy dupek. Nie mam nic innego a cmi mnie brzuch jak zawsze na okres

Ok to ja tez rano pojadę zrobić bete . Wynik będę mieć dopiero ok 16

Najbardziej niepokoi mnie ból podbrzusza jak na okres , lekarz mi napisał właśnie ze to nic strasznego i bete mam zrobić w terminie czyli 9 dni po. Obawiam się ze zrobię jutro to nic nie pokaże bo tak naprawdę będzie 6,5 doby po transferze . Wy w którym dniu robilyscie ?
Ja zrobiłam w 7 dniu i betę miałam dodatnią 😊

Ojjjjj to już dziś zaciskam kciuki✊🏻✊🏻✊🏻i czekam na jutrzejszy wynik ❤️ .

Jak masz niedużą bete to ponoć ryzyko pęknięcia jest dużo mniejsze... Ja miałam prawie 13000 jak się kładłam w szpitalu 😐 na Twoim miejscu poszłabym jak najszybciej, po co ryzykować, tak to usuną i szybciej wrócisz do zdrowia
Ja miałam bete ok 3000 jak badali mi w szpitalu a już od kilku dni miałam krwawienie, które idealnie wpisało się w czas okresu. Mocny ból od razu skierował mnie do mojego lekarza a on natychmiast wypisal skierowanie do szpitala i nawet dzwonil na izbę przyjęć. Kazał ku prosto jechać do szpitala.

reklama
Ja miałam bete ok 3000 jak badali mi w szpitalu a już od kilku dni miałam krwawienie, które idealnie wpisało się w czas okresu. Mocny ból od razu skierował mnie do mojego lekarza a on natychmiast wypisal skierowanie do szpitala i nawet dzwonil na izbę przyjęć. Kazał ku prosto jechać do szpitala.
A ja zero bólów brzucha zero krwawień... Czułam się naprawdę dobrze, jedynie piersi mnie bolały... Eh

Mi dopiero USG pokazało pozamaciczną..

Do góry