reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny Kochane!
Przepraszam, że tak ostatnio mało zaglądam. Wróciłam do pracy, bo czuję się już super...i od razu czasu jakby mniej :)

Wpadam pochwalić się, że wczoraj widzieliśmy naszego małego zdrowego chłopaka na usg! Nie mogę uwierzyć, że dopiero co latałam na bety... a tu już II trymestr!

Trzymam za Was wszytskie dalej kciuki. :-):-):-)

Ikasia ale z Ciebie kurka nioska :-), wiesz ile jajeczek masz dojrzałych? Czekamy jutro na dobre wieści o ilości zarodków.

Mikimo gratuluję chłopca :-) u mnie też synek

Yplocka przy blastkach w 7dpt dziewczynom wychodziła dodatnia beta, ale nie poddawaj się i zbadaj ponownie za 2 dni.

Witajcie !!
Nie było mnie chwilę i już tych wpisów się nazbierało, dlatego tylko tak je przeleciałam żeby być na bieżąco...DZIEWCZYNY myślami i sercem jestem z Wami !!
To już 8 dzień po transferze :) U mnie nic nowego, ale wczoraj brzuch odzywał się często i chwilami myślałam że to koniec. Rano jak wstaję to jest oki, a zaczyna się po południu. Dobrze że jest no-spa. Dzisiaj jest oki, brzuch nie boli, biegunka się uspokoiła i nie plamię. I tu nie wiem czy się martwić czy cieszyć???
chyba nie wytrzymam do wtorku i w sobotę rano zrobię sikacza...pozdrawiam miłego dnia

Ikasia ale Twój organizm naniósł jajeczek:)....może to związane ze Świętami :):)A teraz pomyśl ile będziesz musiała rodzić rok po roku żeby wszystkie zabrać do domu :):):)Drużyna piłkarska na pewno Ci się nazbiera :)
Lulin jak tam poszedł Twój transfer? Trzymam kciuki.
Lawendowy zdrowiej bo lany poniedziałek idzie :):):)
yplocka1 na razie się nie denerwuj i tak dziewczyny muwią powtórz koniecznie bete.
Avocado hola jak wy się czujecie?macie już jakieś objawy?? a pozatym mam pytanie do crio podchodziłyście na cyklu naturalnym czy stymulowanym?
maykaa83 jak chcesz to rób sikacza ale nie bierz go do serca...a może lepiej nie rób po co się denerwować, nie potrzebny Ci teraz stres, musisz się relaksować. Mi bladziuchna kreska wyszła dopiero 14 dpt a beta już była.
A ja dzisiaj zrobiłam bete ale jak zwykle bede ja dopiero miała koło 18, ciekawe czy wzrosła i ile.....

LAWENDOWY SEN

mialam juz nie plakac, nie ukrywam ze wasze super posty sa wyciskaczami lez no ale Lawendowy Sen ty to przeszlas sama siebie...
dziekuje wam dziewczyny ♥♥♥♥...♥ i nie przejmujcie sie mna, to tylko chwilowy dolek i juz pod kontrola

Lawendowy Sen a ty nie rozdawaj tak swojej energii na lewo i prawo tylko skup ja na sobie, karteczke od ciebie skopiowalam i bede ja trzymac i tu mam w sumie propozycje dla ciebie, gotadory i madzialenak i kto tam jeszcze z okolic trojmiasta, w zwiazku z tym ze nie musze sie oszczedzac oraz z tym ze tesknie od wrzesnia za krajem bede szykowac sie do przyjazdu a Gdansk jest zawsze w programie tym razem minimum tydzien wiec jak juz bede znala terminy to sie odezwe i dopracujemy szczegolow:biggrin2: co wy na to?

Czesc Kobitki,

Hope, dziekuje za Twoje cieple slowa. Zycze CI z calego serca szybkiego naturalnego cudu, wiary i wytrwalosci w dazeniu do celu.Mam nadzieje,ze juz niebawem zawitasz u nas na faorum z dobrymi wiesciami.Powodzenia!!!:-)

Lulin jak minelo Twje crio?

Ikasia
widac,ze okres wielkanocny, tyle "jajcow" naprodukowalas ;-) Teraz nalezy im zyczyc udanego bara bara z pemniczakmi ;-):-)

Masia
czekam na wiesci jak minela Twojej wizyta.

Mikimo, gratuluje syneczka. To juz w 12 tygodniu jest szansa na poznanie plci???:-)
oj joj, Gotadora, moze nam sie uda rowniez juz niedlugo poznac co to za skarby kryja sie w naszych brzuszkach.:-)

Mikimo :-) gratuluje synka!

Ikasia :-) niezła kurka z Ciebie :-) teraz czekamy na wiadomości ile komóreczek było prawidłowych i ile macie maluszków :-)

Yplocka trzymam kciuki, aby za dwa dni beta urosła &&&&&&

Hope oczywiście jestem na TAK na spotkanie :-)

reklama
Czesc dziewczyny, podczytuje wasze forum juz od jakiegos czasu i dobrze mi sluzy. Jestem po 1-ym podejsciu do ICSI (9dpt) i wlasnie dostaje dola, ze jednak nic z tego. Zadnych objawow ani za ani przeciw niby nie odczuwam, oprocz tego za moje cycorki byly do 5dpt duze i bolesne a teraz juz bez wrazliwosci i lekko powiekszone chyba tylko przez progesteron ktorym raczy mnie moj maz codziennie domiesniowo:szok:. Testowac mam 2.04 chyba zwariuje przez te pare dni. Pozdrawiam wszystkie wysiadujace i wyczekujace.

Do góry